kredkaczarna
Fanka BB :)
To ci nikt nie powoe jak ma Twoj facet Ty go znasz najlepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekiMihasiaaa gratuluję!
Czytam to forum od ok roku i to pierwsze udane "zaplanowanie". Oby od teraz się marzenia wam spełniały .
Ja narazie nie myślę o planowaniu choć za parę dni powinnam testowac. Jestem w takim nastroju jak Szczypiorkowaale z innego powodu. Dziś pierwszy raz młodszego do przedszkola zaprowadziłam i siedzę teraz sama w domu i wyje.
Dołączam się do mam płaczących... Dziś moja córcia pierwszy raz się popłakałaDzieki![]()
Akurat oglądałam dzisiaj ddtvn i było o pierwszych dniach w przedszkolu i był taki mały Franio i nie chciał iść i tak sobie pomyślałam, jakbym mojego Leosia musiała zostawić i też się poplakalam. Wiem co możesz czuć....
Jak dobrze Cię słyszećJuż nawet nie ogarniam żeby doczytać bo straszne zamieszanie u mnie jest ze szkoła, przeprowadzka i oczywiscie maluszkiem.