motylek24
Fanka BB :)
Serduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...
[emoji852]️
Nie wiem co napisać. Do dupy z tym wszystkim. No dlaczego tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...
[emoji852]️
@Biedroneczka83, tez nie przychodzi @ u Ciebie? Ja juz trzeci miesiac jade bez [emoji33]
O Boże kochana. Strasznie mocno tule... Nic więcej nie da się powiedziećSerduszko przestało bić w 8 tyg... Czekam na poronienie...
[emoji852]️
@Biedroneczka83, tez nie przychodzi @ u Ciebie? Ja juz trzeci miesiac jade bez![]()
kochana superPrzy tych smutasach cos fajnego...
Mamy 7 dzielacych sie bobaskow, kochane moje maluszki![]()
Świetne wieści. Teraz trzymamy kciuki za transfer [emoji173]️Przy tych smutasach cos fajnego...
Mamy 7 dzielacych sie bobaskow, kochane moje maluszki[emoji173]️
Ja jestem szczęśliwa, bo pierwszy raz mogłam zrobić coś od razu Zawsze musiałam czekać i czekać, nawet na transfer pewnie będę czekać ale okaże się w sobotę. Lekarz powiedział że jak mi podskoczy progesteron to nici z transferu, ale ja póki co skupiam się na punkcja poniedziałkowej i zarodkach. Aby tylko były. Mam nadwagę niestety .Czyli żadnej przerwy od razu walka?ja się bije z myślami co dalej - chyba chce sobie odpoczac z mieisac dwa od tych hormonów latania do kliniki i nakłuwania żył ciagle.
A wagę masz normalna czy nadwagę?
Tak bardzo mi przykro...trzymaj się kochana.Kazali odstawić leki i poczekać, kiedy może się coś zadziac..?jade nad morze oddetchnac...