Zmijka25
Fanka BB :)
Korci mnie żeby pójść na usg w przyszłym tygodniugratuluje. super rosnie kropeczek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Korci mnie żeby pójść na usg w przyszłym tygodniugratuluje. super rosnie kropeczek![]()
Super wynik . Kurcze może ja zrobię ta betę i się uspokoję bo do wizyty decydującej jeszcze 1.5 tyg a ja już mam stresa by było dobrze ...ahh jakie to czekanie jest okropne no...maskara jakaś ...Do bety trzeba być nadczo ? Gin mi zlecił badania to może zrobię ta betę dodatkowo ...a znów starych że będzie coś nie tak mnie rozwala ...Mam wyniki665 - przyrost o ponad 150% [emoji123]
niby jak beta ma 1000 to widac moze byc pecherzyk.Korci mnie żeby pójść na usg w przyszłym tygodniusą jakieś wartości bety kiedy pojawia się pęcherzyk/zarodek/serduszko? 4+9 nie było widać nic a nic
wtedy beta koło 100 pewnie była
nie trzeba byc na czczo. ja tam zadnych bet wiecej nie robilam.. niepotrzebny stres wprowadzaja.Super wynik . Kurcze może ja zrobię ta betę i się uspokoję bo do wizyty decydującej jeszcze 1.5 tyg a ja już mam stresa by było dobrze ...ahh jakie to czekanie jest okropne no...maskara jakaś ...Do bety trzeba być nadczo ? Gin mi zlecił badania to może zrobię ta betę dodatkowo ...a znów starych że będzie coś nie tak mnie rozwala ...
Nie trzeba naczczo, możesz normalnie po śniadankuSuper wynik . Kurcze może ja zrobię ta betę i się uspokoję bo do wizyty decydującej jeszcze 1.5 tyg a ja już mam stresa by było dobrze ...ahh jakie to czekanie jest okropne no...maskara jakaś ...Do bety trzeba być nadczo ? Gin mi zlecił badania to może zrobię ta betę dodatkowo ...a znów starych że będzie coś nie tak mnie rozwala ...
Właśnie ja też nie chciałam robić ale lekarka mnie wysłała to wykorzystałam skierowania [emoji23] chyba lubię pobieranie krwinie trzeba byc na czczo. ja tam zadnych bet wiecej nie robilam.. niepotrzebny stres wprowadzaja.
Co mnie jeszcze niepokoi to mam wysokie ciśnienie ...Ciekawe dlaczego czyzby przez heparynę ... No ja dołączę do majówek jak zobacze serduszko ...Nie trzeba naczczo, możesz normalnie po śniadankunie stresuj się, tak na prawdę nie mamy wpływu czy ciąża się utrzyma na tym etapie a szkoda stresować niepotrzebnie kropka.. Dlatego jestem szczęśliwa że na razie jest okej, ale ba majówki pójdę jak zobaczę serduszko
a wszystkim powiemy po prenatalnych
![]()
Ja żadnej nie robiłam bo to dla mnie stres .nie trzeba byc na czczo. ja tam zadnych bet wiecej nie robilam.. niepotrzebny stres wprowadzaja.