Justin87
Fanka BB :)
Nie szalej. Zachowaj rozum jako przyszła mamusia. [emoji8]Ale się cieszewszystkiego dobrego dla waszej trojeczki... Ja chyba oszaleje do mojego transferu w listopadzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie szalej. Zachowaj rozum jako przyszła mamusia. [emoji8]Ale się cieszewszystkiego dobrego dla waszej trojeczki... Ja chyba oszaleje do mojego transferu w listopadzie
Bedronko ,
Cześć z nas nie jest na fb , wiec podanie odrzuconewrzuci tutaj to bedziemy debatowac
![]()
Musze sie stopowac, bo zapominam ze cos na pokladzie. Czuje sie swietnie, ale tak jak juz mi pisalas... zobaczymy za tydzienA Ty jak się czujesz annemarie z dwójką na pokładzie ?
To wklej chociaz te nogi zeby reszte zazdrosc mogla tez pozrecŻałujcie - ślicznie wyglada)))
Dziewczyny, pierwszy dzien bez lekow i czekam na @ aby zaczac immunosupresje, chyba sie nigdy nie doczekam [emoji21]
Nie spodziewałam się że będę czuć taką ogromną więź z moimi dzieciaczki na tym etapie, chce je już poczuć pod sercemNie szalej. Zachowaj rozum jako przyszła mamusia. [emoji8]
Niech szybko przyłazi,moja też by już mogla. Jeszcze tylko dwa dni leków. Napalam się na transfer w październiku.
Kurcze dżoasia ale numer. Kiedy masz teraz podglądanie. Coś mówiła ta lekarka oprócz tego głupiego tekstu czy w ogóle bierzesz leki? Domyśle. Się, że zwiększyła Ci dawki?Dr Cz pytała czy na pewno dobrze biorę leki - nie, kuźwa, zamiast wstrzykiwać to sobie robię koktalj z gonalu i wina i tyłek tym moczę:/ Sory za głupie gadanie ale mam serdecznie dosć dzisiejszego dnia. Mam nadzieję, że mąż nie będzie zły za autoJeśli jednak będzoe to chyba zostanę bezdomna. Ma któraś wolny pokój?
![]()