Meliska89
Fanka BB :)
Również widzę cieńJuż wam wrzucam.Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie.
To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Również widzę cieńJuż wam wrzucam.Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie.
To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
Też widzę cieńRównież widzę cień![]()
Bardzo wcześnie Ci pokazał. Może miałaś wcześniej owu. Wybierasz się na betę czy na razie czekasz i testujesz jeszcze?Jejku oby nie był fałszywy.Co mnie wzięło na test to ja nie wiem.
![]()
Nie wiem szczerze.Bardzo wcześnie Ci pokazał. Może miałaś wcześniej owu. Wybierasz się na betę czy na razie czekasz i testujesz jeszcze?
Już wam wrzucam.Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie.
To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
@Ewelina2000 powiem tak - to Twoje (Wasze) życie. Nikt za Was go nie przeżyje. Jak sobie pościelicie tak się wyspicie.
Dziecko to odpowiedzialność i obowiązki - jeśli oboje pragniecie zostac rodzicami to super, cieszyć się i działać. Jeśli jednak macie jakieś, „ ale” to może warto byłoby się zastanowić.
Ja nikogo nie potępiam i zle nie zycze. To jest Wasza sprawa, co zrobicie - my możemy jedynie doradzić, bo po to tu jesteśmy![]()
Co by nie było - zycze Tobie jak najlepiej!![]()
A który dc masz dziśA co do kresek fabrycznych to pokazują się z różnych powodów. Albo za dużo moczu się kropi albo zostawia np na parapecie w słońcu wtedy test szybko wysycha i zostaje kreska. Przed chwilą robiłam bobo test strumieniowy. Wczoraj wam mówiłam że wychodził jakiś cień cienia a dziś też coś wyszło. Tylko mi co miesiąc coś wychodzi i później okres. A raczej co miesiac biochemicznej nie mam :/Zobacz załącznik 897534
Za 8 dni okres czyli 18 dcA który dc masz dziś