reklama

JoannaRak
Fanka BB :)
A nie masz mozliwosci potem 100% z domu? U mnie nie byloby z tym problemu, bo moj szef woli jak jednak ktos pracuje (wszystko jedno czy z domu czy z biura) niz idzie na zwolnienie.
Nawet ostatnio sam mi zaproponowal, ze moge czesciej pracowac z domu, bo widzi, ze biegam po lekarzach (jeszcze nie wie o ciazy)
Ogolnie po wprowadzeniu w mojej firmie mozliowsci pracy z domu ilosc zwolnien lekarskich spadla o 20%
mysle ze 50% starczy [emoji6]
100% z domu to chyba nie mialabym nad czym pracowac, nie zawsze wszystko da sie z domu zrobic niestety
JoannaRak
Asiu jak suuuper ... 3mam mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za leczenie aby odbyło się bez żadnych przygód
Pasnik mi dzisiaj napisal ... 'nie zostaje nic innego jak zyczyc powodzenia' [emoji173]️
Biedroneczka83
@nadziejaprzedewszystkim ogromne gratulacje dzielna mamo!
@NadziejaJest powtórz za 2 dni... cuda się tu już zdarzały.
Dziewczyny, dotarłam do swojej kliniki. Czekam na wizytę. Poniżej fota zrobiona w drodze... oplułam szybę ze śmiechu
Ktoś tu w Piasecznie był
@annemarie  @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?

Kochana spokojnoe@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?
 to efekt przyjmowania leków
 to efekt przyjmowania leków Never give up
Zaciskam mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wgrywanie się kropka na min 8 miesięcy [emoji173] [emoji173] [emoji257] [emoji179]@annemarie i @sssurykatka dziękuję że myślami bylyscie ze mną.
Zanim dotarła do domu i coś zjadłam to właśnie nadrobilam forum.
Jeden kropek wrócił że mną. Wiem, że na pewno jeden już zamrozili ale jeszcze 15 zarodków walczy o przetrwanie. Pewnie jutro się dowiem ile jeszcze nam zarodków.
Teraz leżę i odpoczywam i staram się nie denerwować. Buziaki i życzę wszystkim miłego wieczoru.
annemarie
Cos ty, reakcja na estradiol,spokojna twoja rozczochrana@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?
Jak w ciazy będziesz
 mozliwe ze ich nie dotkniesz tak ci beda do wiwatu dawac. Z drugiej strony endo masz wysokie , o wiele za wysokie na okres.
 mozliwe ze ich nie dotkniesz tak ci beda do wiwatu dawac. Z drugiej strony endo masz wysokie , o wiele za wysokie na okres.Never give up
dziewczyny jestem wściekła [emoji36][emoji35] [emoji35]  
Pisałam Wam ostatnio o moich wątpliwościach z transferem... oczywiście mój M tak ufa naszemu lekarzowi i wierzy w każde słowo że namawia mnie na podejście na swiezaku bez leczenia!!! [emoji35]
Próbuje mu wytłumaczyć że wolę raz podejść do immunosupresji niż kolejny raz sie stymulowac... no ale mam mur przed sobą a nie człowieka... :/
Oczywiście argumentuje to tym, że się o mnie martwi ...

Pisałam Wam ostatnio o moich wątpliwościach z transferem... oczywiście mój M tak ufa naszemu lekarzowi i wierzy w każde słowo że namawia mnie na podejście na swiezaku bez leczenia!!! [emoji35]
Próbuje mu wytłumaczyć że wolę raz podejść do immunosupresji niż kolejny raz sie stymulowac... no ale mam mur przed sobą a nie człowieka... :/
Oczywiście argumentuje to tym, że się o mnie martwi ...
reklama

Agonia777
Kochana spokojnie to skutek przyjmowania estradiolu. Ja czasami nie mogłam się umyć tak bolały a po zdjęciu stanika to uczucie jakby kamienie opadały. Rano jak wstaję to są bardzo nabrzmiałe i ciężkie.@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?

Podziel się: