reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja też mogę oddawać krew i nie mam z tym problemu. zawsze patrzę jak wbijają te igle i ile upuszcza mi [emoji23]

Trzymajcie kciuki za mnie dziś, bo idę do ginki a zaś idę do enel-med dowiedzieć się jak u nich wyglądają badania krwi, które chciałabym zrobić, i czy ubezp. z pracy je pokrywa czy raczej płatne są.
Powodzenia!

Ja właśnie też z pobieraniem nie mam żadnego problemu. Za to zawsze ciężko jest mi pobrać bo mam słabe żyły i mało widoczne. Czasem kilka prób muszą zrobić zanim się uda.

reklama
Powodzenia!

Ja właśnie też z pobieraniem nie mam żadnego problemu. Za to zawsze ciężko jest mi pobrać bo mam słabe żyły i mało widoczne. Czasem kilka prób muszą zrobić zanim się uda.
Jakby u mnie było tak ciężko pobrać to chyba bym w ogóle bała się pobrania krwi. :D
Marzy mi się oddać krew ale nie wiem czy dałabym radę..

Jakby u mnie było tak ciężko pobrać to chyba bym w ogóle bała się pobrania krwi. :D
Marzy mi się oddać krew ale nie wiem czy dałabym radę..
dałabys. fakt ze za 1szym razem moglabys sie poczuc słaba. igła sie nie rozni niczym a wbita nie boli;p
pytanie tylko czy krew szybko ci leci... dlatego czesto przed zalecaja wypic kawę by podniesc cisnienie. ja mam juz spore zrosty na rece z ktorej oddawalam. po ciazy przestalam calkowicie. ale dlugo dochodzilam do siebie i do tej pory zmagam się z anemia. i teraz jestem ciekawa co bedzie po pierwszych badaniach w ciazy.

Ja też z tych co mdleja na pobraniu krwi, zawsze mi wstyd gadać tym paniom że ja z tych mieczakow.... I proszę na leżąco xD

Do mnie fluidki ciążowe poproszę! :)

@Maliina troche mnie wystraszylas ze moze byc cos nie tak jak ciagle cienie mi wychodza. W lipcu Mialam biochemiczna. Testy byly juz w wyrazna kreska a dostalam okres po 3 dniach spoznienia i byly same skrzepy. Nie wiem co myslec :/

@Maliina troche mnie wystraszylas ze moze byc cos nie tak jak ciagle cienie mi wychodza. W lipcu Mialam biochemiczna. Testy byly juz w wyrazna kreska a dostalam okres po 3 dniach spoznienia i byly same skrzepy. Nie wiem co myslec :/
ja ci powiem ze sama sie przestraszylam bo to dziwne bys trafiala non stop kreski fabryczne. jesli te kreski pojawiaja sie u Ciebie od razu i na kazdym tescie moze do ginka sie przejdz?

reklama
Do góry