gosia321
Fanka BB :)
Powodzenia [emoji256][emoji256][emoji110][emoji110][emoji110][emoji179]Jadę na transfer ostatni mrozaczek ostatnia szansa. Mam nadzieje ze zostanie ze mną na 9 miesięcy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Powodzenia [emoji256][emoji256][emoji110][emoji110][emoji110][emoji179]Jadę na transfer ostatni mrozaczek ostatnia szansa. Mam nadzieje ze zostanie ze mną na 9 miesięcy.
Ja ostatnio z polski przywiozłam 100jaj i poszły w ciągu 2 tyg
Powodzenia kciuki mocno zacisniete za same dobre wiadomosci i wydarzenia [emoji256][emoji256][emoji179][emoji179][emoji110][emoji110][emoji110]Cześć Dziewczyny,
@Agonia777 pięknej i wysokiej bety. [emoji110][emoji110][emoji110]
@lama70 za szczęśliwy transfer, oby zaowocował nudną i spokojną ciążą. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Felia bardzo bym chciała, żeby Twoja historia zakończyła się szczęśliwie. Trzymam mocno kciuki Kochana i jestem sercem razem z Tobą. [emoji173]️
@dżoasia niech te jajca się w końcu rozhulają! Bez jaj.[emoji173]️
Mam dzisiaj wizytę u gina i jak zwykle się stresuję, czy z maleństwami wszystko dobrze. Bebzol nie pozostawia złudzeń, że rosną tam jak na drożdżach dwa brzdące, jednak nutka mini histerii zawsze się wkrada.
Miłego dnia i samych dobrych wieści. :*
Asia , ja nie z tych ktore lubia sobie fundowac to psychiczne harakiri , poczekam az bedzie jasne na 100% na razie moze byc „wszystko i nic”
W takim razie mocno trzymam kciuki@Agonia777 kochana mocne kciukasyja też dzisiaj upuściłam trochę krwi , teraz czekam na wyniki , na szczęście u mnie obyło się bez długiej kolejki
@Felia myślami jestem z Tobą. .. niech zdarzy się cud ❤❤
@lama70za szczęśliwy transfer
Wszystkim wam życzę miłego dnia![]()
Podladam ale nie wpisywalam się do kalendarza ;-)@Never give up, a czy Ty czasami tez dzis jajec nie podgladasz???