Starałam się olewać wpisy Eweliny, bo irytowały mnie od samego początku, ale tym razem musze sie wypowiedziec, bo zgadzam się z Tobą
@Azulka_26 w 100%.
Ewelino, po twoich wpisach widać, że nie dorosłaś emocjonalnie do posiadania dziecka. Widac, że nie znasz swojego organizmu, nie masz pojęcia o swoim cyklu. Jesteś za młoda. Zachodząc teraz w ciaze zrobisz krzywde sobie, chłopakowi, ale przede wszystkim dziecku. Wiem, ze sa dziewczyny, ktore w wieku 18,19,20 lat dojrzały emocjonalnie do posiadania dziecka i swietnie sobie poradzą albo juz radzą z wychowaniem, ale wybacz, twierdze, że Ty jeszcze nie doroslaś i jesteś dzieckiem, ktore powinno skonczyć szkołe i zapewnic przyszlemu dziecku dobre warunki. Wiem co mowie, sama urodzilam w wieku 18 lat, choc ja nie palnowalam dziecka. Musialam dorosnąc w ciagu kilku.miesiecy. nawet nie wiesz jak tak mlodej mamie jest ciezko skonczyc szkole, edykowac sie dalej, zacząc swoją pierwsza powazna prace (i nie mowie tu o roznoszeniu ulotek dorywczo). I tez BYŁAM PEWNA, ze moj facet to ten jedyny, ze bedziemy ze soba juz zawsze, bla bla bla...rok pozniej juz nie byliśmy razem

proponuję Ci zawiesić aktywnosc na forum, skonczyc szkole, zaczac pierwsza powazna prace, a pozniej zaczac starac sie.o dziecko.