MasterKa
Fanka BB :)
Gratulacje![emoji173]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje![emoji173]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
mowilam ze formalnoscWitam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Moje gratulacje :*Aż się popłakałam!
GRATULACJE !!![emoji7] [emoji8]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Gratulacje!!! Od godziby odświezalam forum co 10 minut czekajac na Twoją bete!Aż się popłakałam!
Ja też tak ciągle odświeżałam ale wyniki. No i powiem szczerze, że nie wierze.Gratulacje!!! Od godziby odświezalam forum co 10 minut czekajac na Twoją bete!rośnijcie :*
Bardzo Ci kibicuje, bo my byłyśmy w podobnej sytuacji i w podobnym czasiemoże mnie to uspokoi i da nadzieje, ze i u mnie będzie następnym razem dobrze [emoji173]️ (Mam nadzieje ze w ogóle będzie)
Dzięki Kochana, mega miło to czytac[emoji8] ja wierzę, że niedługo dołączysz do grona ciężarówek. U mnie już się zaczyna 8tc jutro idę na pierwszą wizytę, trochę się boję ale umiarkowanie.A który to już tydzień u Ciebie ? Kiedy masz wizytę u gina?
Jezu tak sie ciesze i gratuluje! [emoji173][emoji173][emoji173]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051