raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
GratulacjeNo moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeNo moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
A prolaktyna musi być koniecznie w 4dc? Czy w innym dniu cyklu też można zrobić? Jak nie to dopiero w następnym cyklu bedeogla zrobić te badaniaJeśli chodzi o prolaktynę to musi być koniecznie na czczo. Reszta to nie wiem, nie pamiętam:/
Z tego co pamiętam to mi lekarze kazali robić w 2-5dc prolaktynę.A prolaktyna musi być koniecznie w 4dc? Czy w innym dniu cyklu też można zrobić? Jak nie to dopiero w następnym cyklu bedeogla zrobić te badania
Nie czekaj dluzej ! [emoji6] uwierz ze ja bardzo zaluje ze wcześniej nie zaczęliśmy, ten rok to taka glupia granica, przeciez wczesniej mozna sie zbadac i szybciej byc w ciazy [emoji6]Podstawy tak. Hormonów nie. Lekarz mi mówił że każda zdrowa para do roku spłodzi potomka. A jeżeli się nie uda to już badania . Ja poczekam jeszcze do 13 cyklu i później lecę z badaniami.
Moze sie zmienić, wiem ze jak ma sie krotka fl to mozna brac chyba magnez + b6, bo to powinno pomoc i ją wydłużyćDziewczyny czy faza lutealna może być zmienna ?
Gratulacje [emoji7][emoji7]No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Ja raczej mam fazę lutealna długa 14 dni a jeszcze zaczęłam braćac właśnie magnez z B6 mam nadzieję że się nie wydłuży :/Nie czekaj dluzej ! [emoji6] uwierz ze ja bardzo zaluje ze wcześniej nie zaczęliśmy, ten rok to taka glupia granica, przeciez wczesniej mozna sie zbadac i szybciej byc w ciazy [emoji6]Moze sie zmienić, wiem ze jak ma sie krotka fl to mozna brac chyba magnez + b6, bo to powinno pomoc i ją wydłużyćGratulacje [emoji7][emoji7]
Dlugo sie staraliscie ?
Z tego co pamiętam to mi lekarze kazali robić w 2-5dc prolaktynę.
Mnie z kolei w tej ciąży niż nie ciągnęło [emoji33][emoji23]Do pobolewań w pachwinach i po bokach się przyzwyczaj, będą Ci teraz częściej towarzyszyćto więzadła, na których umieszczona jest macica, która to z kolei bardzo intensywnie rośnie
w drugim trymestrze to bardzo dokuczliwe, ale i uspokajające
![]()
Mnie z kolei w tej ciąży niż nie ciągnęło [emoji33][emoji23]