IrenaX
Fanka BB :)
Coś w tym jestMaja bardzo ładne imię. Zawsze kojarzyło mi się z małą blondyneczką z loczkami. [emoji7]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś w tym jestMaja bardzo ładne imię. Zawsze kojarzyło mi się z małą blondyneczką z loczkami. [emoji7]
No i się sprawdziłoTo się wstrzeliłam powiem Ci!Przypadkiem poszłam 21dc na badania hormonów a w tym prolaktyny i progesteronu.
![]()
No i u Ciebie takie piekne normy byłyTo się wstrzeliłam powiem Ci!Przypadkiem poszłam 21dc na badania hormonów a w tym prolaktyny i progesteronu.
![]()
No i się sprawdziłomnie moja gin wysyłała zaraz po miesiączce (gdzie była podwyższona) na badanie prolaktyny i potem właśnie w 21 dc, już w normie
w poniedziałek (21dc) chce isc właśnie zrobic progesteron i prolaktyne, a jutro wizyta u gina ciekawe co powie na wyniki tych badań tarczycowych...
Jak ja bym chciała już mieć Mala kropeczke pod serduszkiemeeeh ale Ty @Migdalove mi dajesz nadzieje, bo u mnie tez jakos już 22cs - Tobie się udało, wierze ze i mi w koncu się uda
![]()
Trzymam kciuki, żeby się udało jak najszybciej!No i u Ciebie takie piekne normy byłyChciałabym mieć takie
![]()
Hej hej!Hej Wam! [emoji173] u mnie cisza..
Oj oby! [emoji56]Hej hej!Oby ta cisza zwiastowała ciążę.
![]()
Mi zawsze szyjka 'spada na dół' dopiero kilka godzin przed @.Oj oby! [emoji56]
Jedyne co czuje to jakby bardzo delikatny ból jak na @, ale szyjka nadal wysoko [emoji39]
Będziesz szła na betę albo robiła test?Hej Wam! [emoji173] u mnie cisza..
Jeśli do jutra nie przyjdzie to lece na bete! [emoji1]Będziesz szła na betę albo robiła test?![]()