RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Oby wszystko sie szybko zakończyło i będę trzymać![]()
Nie dziękuję :-) my już po lewatywie...tragedia :-\ chyba tak czysta od środka nie byłam nigdy... I ciekawe czy pojawią się wreszcie jakieś skurcze :-\
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby wszystko sie szybko zakończyło i będę trzymać![]()
lewatywa może coś ruszyć.Nie dziękuję :-) my już po lewatywie...tragedia :-\ chyba tak czysta od środka nie byłam nigdy... I ciekawe czy pojawią się wreszcie jakieś skurcze :-\
lewatywa może coś ruszyć.
haha tak źle? ja źle lewatywy nie wspominam![]()
A jakie plany dalej? Co będą robić?Myślałam że mi pupa eksploduje haha głupie uczucie, straszniedobrze że wzięłam z domu swój delikatny papier toaletowy i nawilżone chusteczki hihi
Ja nic takiego nie czułam może warto skonsultować to z lekarzem albo chociaż zadzwoń do doktor piekarz-adamczykDziewczyny pomęczę Was jeszcze. Bardzo boli mnie brzuch, a w zasadzie to nie ból tylko parzenie, nie na szwie tylko bardziej z lewej, jakby jajnik. Jak się położę to przechodzi, ale przecież nie mogę ciągle leżeć. Takie parzenie czułam po operacji jak znieczulenie zaczęło mijać i teraz po powrocie do domu. Czy to "normalne", czy lepiej iść do lekarza?
A jakie plany dalej? Co będą robić?
Kobiety mój syn strasznie ulewa od jakiegoś czasu jest to raz świeże mleczko raz taka serwatka.Na początku przez 2 miesiące zdarzało się ale bardzo rzadko teraz kilka razy dziennie non stop muszę go przebierać.Czy może to być spowodowane z byt wielka ilością wypitego mleka z cyca?W sumie z butli dostaje 120 i też ulewa.Co myślicie?