annemarie
Fanka BB :)
Piekny wynikBeta 24
Est. 752
Prog 26
Poki co nie chcę się cieszyć, bo ostatnio za bardzo przeżyłam porażkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekny wynikBeta 24
Est. 752
Prog 26
Powodzenia dzisiajTak wiec jutro spróbuje,może uda się pobrać chociaż te 2 komórki.Jak będzie co transferować to będę zadowolonaTeż leczę się w Novum.
Polecam też jak nie sól wodę utlenianiona płaska łyżka na tak 1/4 szklanki cieplej przegotowanej wody do plukania. Mi zawsze bardzo pomaga a niestety mam skłonność do angin i innych infekcji gardła a to możesz w ciazy spokojnie... no i obowiązkowo sok z malin albo kompocik gorący to jest eliksir szczęściaJak tam dzisiaj?
Dzisiaj gorzej mnie boli gardło niż wczoraj, w ruch poszły woda z miodem i cytryną, na szczęście nie mam gorączki. Muszę doczytać, czy można płukać solą emską w ciąży.
To kochanaBeta 24
Est. 752
Prog 26
Dzięki kochana że pytasz [emoji8]a co u Ciebie słychać?![]()
Wypisuje na osobę. Ja mam zawsze z adresem angielskim ale dostaje ile potrzebuje recept żeby zrobić sobie zapasy.A jak z receptami wypisuje od razu na osobe czy idz babo i se kup?
Oby już było szczęśliwe zakończenie. [emoji8][emoji8][emoji848]Dzięki kochana że pytasz [emoji8]
Po 5 procedurach na własnych komórkach, stracie kilkunastu zardoków, dwóch biochemicznych i pustym jaju.... i biorąc pod uwagę naszą historię i wyniki.....zdecydowaliśmy się na AZ... także w planach crio [emoji6]
Dzięki kochana [emoji8]Oby już było szczęśliwe zakończenie. [emoji8][emoji8][emoji848]