reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Irenka, A badałaś ten progesteron w 21-22dc ? Przecież to może powodować problem z zagniezdzeniem... dziwne podejście lekarza.
Akurat w poniedziałek wychodzi u mnie 21dc i mam zamiar isc zbadać i progesteron i prolaktyne.
Ja się ogólnie cały czas waham, (nie wiem czy to może ja taka wybredna) czy nie zmienić znowu ginekologa... może lepiej wrócić do tej mojej starej gin :/ sama już nie wiem :/

reklama
Irenka, A badałaś ten progesteron w 21-22dc ? Przecież to może powodować problem z zagniezdzeniem... dziwne podejście lekarza.
A ta moja poprzednia gin to jednak uważała ze miałam niski progesteron, a ten obecny ze nie, ze w normie i zeby go nie badac. Ja już sama nie wiem, nie chce być mądrzejsza od lekarza, ale mam po prostu wrażenie ze niektóre sprawy bagatelizują :/

A ta moja poprzednia gin to jednak uważała ze miałam niski progesteron, a ten obecny ze nie, ze w normie i zeby go nie badac. Ja już sama nie wiem, nie chce być mądrzejsza od lekarza, ale mam po prostu wrażenie ze niektóre sprawy bagatelizują :/
Hmm, no ja też jestem daleka od podważania decyzji lekarza. Jednak z tego co pamiętam to na początku ciąży miałaś bardzo niski ten progesteron, bardzo dużo dziewczyn bierze w drugiej połowie cyklu duphaston właśnie z tego powodu... może warto jednak skonsultować z kimś innym to po tych poniedziałkowych badaniach? Jeśli progesteron wyjdzie znowu za niski na drugą fazę cyklu to może masz już odpowiedź na swoje długie starania.

A pokazałam mu ulotkę od tego żelu conceive plus- i mówię ze udało mi się zajsc przy tym i dalej go stosuje. A on tak trochę sceptycznie do tego podszedł, (chyba nie wierzył ze to mogło pomoc) mówi ze mogę dalej używać jak chce...

Hej! Ale w nocy się przeraziłam, wybudziła mnie ze snu syrena strażacka... A że u nas w tym roku chodził podpalacz i pełno budynków spalonych to i o naszą małą stodołę się bałam bo przecież samochody stoją koło niej i nasz dom... Masakra...

Hmm, no ja też jestem daleka od podważania decyzji lekarza. Jednak z tego co pamiętam to na początku ciąży miałaś bardzo niski ten progesteron, bardzo dużo dziewczyn bierze w drugiej połowie cyklu duphaston właśnie z tego powodu... może warto jednak skonsultować z kimś innym to po tych poniedziałkowych badaniach? Jeśli progesteron wyjdzie znowu za niski na drugą fazę cyklu to może masz już odpowiedź na swoje długie starania.
No zrobie te badania i zobaczę co wyjdzie - kurde, ciężko trafić na super dobrego lekarza

Hej! Ale w nocy się przeraziłam, wybudziła mnie ze snu syrena strażacka... A że u nas w tym roku chodził podpalacz i pełno budynków spalonych to i o naszą małą stodołę się bałam bo przecież samochody stoją koło niej i nasz dom... Masakra...
Masakra, Ty Kochana to masz przeżycia co rusz jakieś :(

reklama
Dziwne ze gin nie zlecil ci brac duphastonu [emoji848] co rusz czytam ze dziewczyny biora go zaraz po owu i odstawiaja dopiero jak test czy beta nie wykażą ciąży [emoji57]

Do góry