Dziękuję kochana za wiadomosc. Ale super wiesci@ForgetMeeNot pozwolę sobie napisać dziewczynom za Ciebie,że żadnych torbieli malutka już nie majest duża, silna i piękna
(takie info otrzymałysmy na lutówkach) a resztę to już napisz sama
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję kochana za wiadomosc. Ale super wiesci@ForgetMeeNot pozwolę sobie napisać dziewczynom za Ciebie,że żadnych torbieli malutka już nie majest duża, silna i piękna
(takie info otrzymałysmy na lutówkach) a resztę to już napisz sama
![]()
No wlasnie nic mi więcej nie zalecal poza luteina a tak szukalam w prenatalu czy jest i nie widzę.Migdalove naciskaj na USG. Krwawisz więc masz prawo do tego badania. A leki masz jakieś podawane?
Domagaj się badań głośno kochanie i nie daj się zbyć, ja też kiedyś kiwalam głową naa to co lekarz powiedział że nie trzeba, że poczekajmy i efekt tej historii znacie :/
Malina a ty leć do lekarza na kontrolę. Zadzwoń do niego i się umów z nim na szybką wizytę bo się niepokoisz przez te wczorajsze skurcze i niech cię zbada. Bierzesz magnez?
No wlasnie nic mi więcej nie zalecal poza luteina a tak szukalam w prenatalu czy jest i nie widzę.
Możesz (oczywiście po konsultacji z lekarzem) spróbować z castagnus albo inofem (poczytaj sobie), podobno dają super efekty,jak ktoś nie ma większych problemówNo właśnie, synowie jak się patrzy, fajni i silni, więc chyba to nasza za mocna spina i psychika tu za mocno podziałała.
Możesz (oczywiście po konsultacji z lekarzem) spróbować z castagnus albo inofem (poczytaj sobie), podobno dają super efekty,jak ktoś nie ma większych problemówA Twoja cytologia jest już ok? Bo pamiętam,że coś pisałaś o drugiej grupie. Podobno zdrowa para ma rok czasu na starania, więc może faktycznie wystarczy tylko wrzucić na luz
![]()
Ojjj wiem! Dlatego cieszę się,że zaczęłaś działać i zrobiłaś badania, bo mnie też stresuje jak ktoś się długo stara, jest zawiedziony i ciągle się załamuje,bo się nie udaje A tak naprawdę nic nie robi w celu diagnostyki tego problemu. Bardzo trudno jest odpuścić, właściwie nie wiem co to znaczy, bo zawsze gdzieś w tyle głowy siedzi ta myśl,że może tym razem się udało. Jedyne co bym dopuściła na Twoim miejscu to te testy owu i to mierzenie temperaturyBrałam przeciwzapalny żel, miałam teraz zrobić badanie moczu, ale dostałam @ i chcę zrobić jak tylko skończę i Znów pójdę na wizytę.
Z tym rokiem starań, to doskonale to rozumiem, ale sama wiesz, że tak ciężko się uzbroić w cierpliwość. Każdy cykl obiecuję sobie wrzucić na luz, ale wiecieNo kazda chce zajść juz i terAz
![]()
Dziękuję kochana [emoji9]Malaga piękny dzidziolek <3 <3 <3
Kamila gratuuuuulacje :* kreseczka jak ta lala![]()
Czyli dziewczyny najlepszy morał z tego że musimy przestać obsesyjnie myśleć o ciąży hehe, wiem wiem łatwo się pisze![]()
Myślisz, żeby kontynuować to mierzenie i śledzenie owu? [emoji848] chyba nie zaszkodzi wiedzieć co i jak.Jedyne co bym dopuściła na Twoim miejscu to te testy owu i to mierzenie temperatury![]()