reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mi w dwoch cyklach te z allegro za 1zl o czulosci 10 pokazywaly cienie mimo ze ciazy nie było a teraz robilam jeden co mi zostal o czulosci 25 i pokazal ladna kreske w dniu spodziewanej @.Ja jestem minimalistka i uwazam ze takie misie szumisie itp to zbedny wydatek [emoji6]

Kama kiedy masz wizytę?

reklama
Dziewczyny miałyście w ciąży takie krostki po mleku? Bo mam plecy w takich jakby kostkach uczuleniowych o.o nie pije w ogóle mleka bo jest dla mnie ogólnie za ciężkie, ale miałam ochotę na kakao i o [emoji19]
Ja kocham mleko a teraz w ciazy jak wypije mam ostra biegunkę jakbym go nie tolerowala.

3 ciaza, a mam juz synka 4,5roku ma [emoji4]dokladnie dzis mija rok od kiedy zaczelismy sie starac [emoji14] wiec dopiero 13cs byl tym udanym [emoji4]

O no to juz niedługo bedziesz testowac, wiec trzymam mocno kciuki [emoji4][emoji110][emoji110]
Tak bardzo się teraz boję testu. Mam tylko jeden w domu. Ostatnio chyba z 8 :D niestety, starania o dziecko wymagają cierpliwości i zdrowego, którego mi ostatnio zabrakło :( mąż przyjął na klatę, więc on daje mi przykład. To pięknie że się w końcu doczekałas. Kiedy się wybierasz do lekarza?

Ja kocham mleko a teraz w ciazy jak wypije mam ostra biegunkę jakbym go nie tolerowala.
Ja właśnie biegunkę nie ale mnie wysypało na plecach i swędzi strasznie [emoji23] Takie krostki ;o Dla mnie zawsze było za ciężkie mleko i mnie brało na wymioty dlatego nie piłam w ogóle. Może czasem do płatków [emoji23] Jak miałam ochotę.

Boże wczoraj był taki hardkor [emoji23] Zaczęła mnie głowa boleć, ale tak niesamowicie, że normalnie płakać mi się chciało. Nie brałam tabletek, chciałam przeczekać. Masowałam to miejsce, uciskałam. I przysnęłam na chwilkę. Obudziłam się i nagle tak mnie cofnęło, leciałam do łazienki jak poparzona zwymiotowałam po drodze [emoji23] i wymiotowałam jak kot. Ja czasami tak mam z bólu jak mnie głowa boli [emoji19] koszmar. I dziś umieram. Niedobrze mi i dziś też coś głowa boli

Ja właśnie biegunkę nie ale mnie wysypało na plecach i swędzi strasznie [emoji23] Takie krostki ;o Dla mnie zawsze było za ciężkie mleko i mnie brało na wymioty dlatego nie piłam w ogóle. Może czasem do płatków [emoji23] Jak miałam ochotę.
A tylko mleko moglo cie uczulic? Nie jadlas lub nie pilas jakiegoś innego soku niz dotychczas?

reklama
Boże wczoraj był taki hardkor [emoji23] Zaczęła mnie głowa boleć, ale tak niesamowicie, że normalnie płakać mi się chciało. Nie brałam tabletek, chciałam przeczekać. Masowałam to miejsce, uciskałam. I przysnęłam na chwilkę. Obudziłam się i nagle tak mnie cofnęło, leciałam do łazienki jak poparzona zwymiotowałam po drodze [emoji23] i wymiotowałam jak kot. Ja czasami tak mam z bólu jak mnie głowa boli [emoji19] koszmar. I dziś umieram. Niedobrze mi i dziś też coś głowa boli
Jak ktos miewa migreny to w ciąży mogą byc częstsze niestety i trudniejsze tym samym.

Do góry