Agnieś191
Fanka BB :)
Idz na bete. Malo kto czeka do 14dpt.Popadam w obsesje... ale czy komus wychodziły negatywne testy a byl w ciazy ? Wam nie koleżankom czy znajomym ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idz na bete. Malo kto czeka do 14dpt.Popadam w obsesje... ale czy komus wychodziły negatywne testy a byl w ciazy ? Wam nie koleżankom czy znajomym ...
Dobry wieczór wszystkim ... Doczutuje postu z weekendu i chyba w pt pojawiły się posty o lekach na KIR i NK. U mnie wyszedł genotyp Bx, hamowanie6%, NK w normie. Wiem że przy takich wynikach niektórzy zalecają szczepienia a inni farmakologie.
Wstępnie transfer blastusia zaplanowany jest na początek listopada, dziś mam 12dzien cyklu a wizyta za tydzień. Nie wiem czego się spodziewać? Czy leczenie może przesunąc transfer?
Tak się nastawilam na transfer w kolejnym cyklu, aż tu nagle zbombardowala mnie mysl ze niektóre z Was czekają z transferem po leczeniu immuno.
Też dziś o niej myślałam... Ale pamiętam że miala zrobić przerwę więc pewnie i od bb odpoczywaBiedroneczka83 slonce co u Ciebie? Na jakim jestes etapie???
Nie stresuj sie Mamusiu [emoji173][emoji173] nie ma niepotrzebnych badan, to super ze dla spokoju lekarz chce wszystko dokladnie sprawdzic, wyniki potwierdza ze z chlopcami jest wszystko dobrze [emoji4] bedzie pieknie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Gosiuuu cudownieUdany procedura byla w Invicta Gdansk ale do tego bylo tez leczenie immunosupresyjne po ktorym z zarodkami z nasieniem emka byla ciaza biochemiczna a z zarodkami z nasiemiem dawcy mamy obecnie w brzuchu Oliwke w 20+4 tc
Ojoj a co tam sie u ciebie dzialo ze bylo az tak zle?
Teraz razem z Oliwia trzymamy za ciebie kciuki i wysylamy ciazowe zarazki
@JoannaRak ile dni po transferze planujesz powrót do Szwajcarii? Mnie doktor mówił 2,3 dni po transferze będzie ok, ale czy to nie ciut za wcześnie? Zdarzy sie bobik zadomowic u mnie? Ja będę mieć crio 6cio dniowego malucha
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Czesc kochane, u mnie tez juz po wizycie, baby mieciu machal raczka jak tylko wlaczylismy usg, wszystko jest ok, robili prenatalne, przeziernosc karkowa i budowa w porzadku wiec moge troche odetchnac. Dzis dokladnie 12 tydzien, termin na 15 kwietnia [emoji173]️[emoji173]️.Zobacz załącznik 903556
ChudzielecNie martw sie, ja tez bardzo wczesnie przestalam sie miescic w swoja dotychczasowa odziez i kupowalam juz ciazowe ciuchy. Teraz 18tc a wszyscy mowia mi ze mam brzuch jak w 6 miesiacu, a mam na plusie dopiero 2kg... ale zauwazysz poprawe samopoczucia jak odstawisz leki [emoji4]
Btw. Piekny masz brzuszek [emoji173]
Zobacz załącznik 903602Zobacz załącznik 903603Zobacz załącznik 903604
Dżizessss cudownizakochałam się!! Uda się !!uda!! Z taką pomocą musi się udaćpozdrawiam buuziakiiiiNie mogę wysłać w wiadomości, trzymamy kciuki [emoji110] [emoji8] Zobacz załącznik 903599Zobacz załącznik 903601
@jagodaaga
O super![emoji16] Moi znajomi tez nie chcieli znac plci az do rozwiazania [emoji4] z tym ze u nich pani doktor raz zapomniala i im powiedziala podczas usg. Takze trzeba pamietac, zeby przypominac lekarzowi za kazdym razem, zeby nie mowil co widzi [emoji4]Nie kochana, tutaj mozna sie dopiero w 20 tyg dowiedziec, ale my tym razem sie nie dowiadujemy.![]()