reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O jak i ja bym sobie skoczyła na silownieeeee. Kupię sobie 4 kalendarze adwentowe z czekoladkami i codziennie bede jedna wcinac i odliczac dni :)
@marzycielka81 i @roki_1991 powodzenia :*

Ja się dalej nie ruszam. Tzn dobrze sie czuje. W niedziele nakrecilam video na yt ugotowałam obiad. I nastawilam sie ze na kolejnej wizycie podziękuję mojej gin za troske i wsparcie i poimformuje ja ze zaczynam cwiczyc joge i wychodzić z domu na 10 min spacer. W końcu brzuch nie boli od tygodnia.
Wizytę mialam wczoraj, no i kapa swiata. Okazalo sie ze szyjka mi sie skróciła o 1cm i mam lezec, leze wiec dalej. To juz 5 tygodni. Od wczoraj kłuje mnie w pochwie ale pamietam ze @magda1208 tez tak miala, wiec zgodnie z porada @Destino wizualizuje sobie same dobre rzeczy.

reklama
O jak i ja bym sobie skoczyła na silownieeeee. Kupię sobie 4 kalendarze adwentowe z czekoladkami i codziennie bede jedna wcinac i odliczac dni :)

Ja się dalej nie ruszam. Tzn dobrze sie czuje. W niedziele nakrecilam video na yt ugotowałam obiad. I nastawilam sie ze na kolejnej wizycie podziękuję mojej gin za troske i wsparcie i poimformuje ja ze zaczynam cwiczyc joge i wychodzić z domu na 10 min spacer. W końcu brzuch nie boli od tygodnia.
Wizytę mialam wczoraj, no i kapa swiata. Okazalo sie ze szyjka mi sie skróciła o 1cm i mam lezec, leze wiec dalej. To juz 5 tygodni. Od wczoraj kłuje mnie w pochwie ale pamietam ze @magda1208 tez tak miala, wiec zgodnie z porada @Destino wizualizuje sobie same dobre rzeczy.
@Zzzzz tak trzymaj ! :)

Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)

Dziewczyny jesteście kochane! Dziękuję wam za wszystkie kciuki i modlitwę.
Ja już po wizycie. Dzidziuś ma 22mm, serduszko pięknie bije :D jak usłyszałam to aż się popłakałam. Wg usg 9+1 więc nadrobił dzidziołek dwa dni ;) następna wizyta w piątek u mojego magika i mam nadzieję że też będzie w porządku :)
[emoji7] [emoji7]

Jakie video na Yt nakręciłas? :)

Marzycielka, kilka dni odpuść sobie ruchu. A najlepiej dla spokoju ducha zapytaj o to lekarza.
Kciuki za transfer!!!

@roki_1991 super czas zapisywać sie powoli na prenatalne :)
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie, jak się czujesz?
@bertha prowadzę firmę szkoleniową, wiec musze regularnie krecic filmiki i rozsyłać newslettery. Odkąd leżę to nadrabiam internetowe zaległośći podczas gdy moja wspolniczka robi ta naprawdę ciezka robote(spotkania i szkolenia) za nas 2.

@roki_1991 pamietam jakie wizyty ciążowe to był stres... z całego serca cieszę się, że z dzidziusiem wszystko dobrze :) mało się tu ostatnio udzielam ale jak słyszę, że któraś z nas ma wizytę to się stresuje i wchodzę ciagle sprawdzać i wzruszam się jak osioł gdy wszystko dobrze....

A ja bym chciała dzisiaj tez napisać Wam moja dobra nowinę... u mnie krok do przodu, dzwonili z Gynmedu i test mlr wyszedł dobrze !!!!! Nie znam wyniku (przez RODO) ale wiem ze jest ok, ze się w końcu udało ! :) dzisiaj policzyłam moje szczepienia, już traciłam rachubę momentami czy było ich 13 czy 12, ale było 12. Także jak widać czasami i 12 szczepień trzeba.... także teraz czekam na wizytę i zobaczymy co dalej

Pozdrawiam Was dziewczyny a zwłaszcza, te które znam osobiście : @burczuś @Nadja_n @dżoł :)

@roki_1991 super czas zapisywać sie powoli na prenatalne :)
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie, jak się czujesz?
@bertha prowadzę firmę szkoleniową, wiec musze regularnie krecic filmiki i rozsyłać newslettery. Odkąd leżę to nadrabiam internetowe zaległośći podczas gdy moja wspolniczka robi ta naprawdę ciezka robote(spotkania i szkolenia) za nas 2.
@Zzzzz milo, ze pytasz. Psychicznie bywa roznie, poki nie wrocilam do pracy to jakos sie trzymam i zyje nadzieja, ze uda mi sie zajsc w ciaze. Pewnie jak dojdzie stres zwiazany z powrotem do pracy, w ktorej nie bylam od lutego i nie moc zajscia w ciaze to bedzie gorzej. Poki co staramy sie zajac tez mysli czyms innym niz starania, kupilismy meble do salonu i jestesmy w trakcie skrecania. A wcześniejsze dni to byly jazdy po sklepach, wiec glowa troche zajeta. Przede mna tez ciezszy dzien w sensie teoretyczny termin kiedy mialby sie urodzic Franek i chyba chce juz to miec za soba.
A Ty odpoczywaj i dbaj o siebie ;** Ten czas szybko leci, a jeszcze masz mozliwosc pracy z domu, wiec masz zajecie.

reklama
Do góry