reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia super. Zazdroszcze.

@magda1208 :-) juz blizej niz dalej.

:-( jestem po transferze. Jestem smutna. Po pierwsze podali dwa zarodki bo dzisiaj zwolnily. Podali 10b i 8b ale chyba powinny miec juz wiecej. 2 pozostale do obserwacji. Transfer byl bardzo ciezki jak w novum bo mam zagiecie w kanale szyjki macicy. Ogolnie udalo sie podac zarodki ale ja nie umiem pozytywnie myslec

Jeśli ma być z nich ciąża to u Ciebie i tak będą rozwijać się lepiej niż na szkiełku, więc to była dobra decyzja. Moim zdaniem. A co do strachu. Nawet jakbyś miała zarodki super ekstra klasy to strach i tak będzie, za bardzo jesteś uświadomiona co może pójść nie tak, niestety. Jak sobie pomyśle, jak w zeszłym roku na luzie podchodziłam do wszystkiego to nadal nie wierze,że mogłam być tak naiwna. Staraj się nie myśleć może o tym za bardzo, zajmij czymś głowę, bo stres niestety nie pomaga. Wiem ,że łatwiej mówić niż zrobić, ale i tak trzeba się postarać :)

reklama
@burczuś trzymaj męża za rękę bo jajeczka będą badane... kciuki zaciskam ja... A ja czuje się dobrze w tym miesiącu, oprócz tego cholernego kataru i kichania... najgorsze to kichania bo od razu sikam... więc wchodzę z wkladka bo przecież nigdy nie wiadomo kiedy Cię kichnie... Czy ktoś miał takowy problem w ciazy ? A na zamkniętym mnie jeszcze nie ma ... przed chwilą sprawdzałam i jest forum zamknięte klikam i nie mogę przejść dalej ;( buu

@smerfik88 mojego męża bratowa tak miała:) pamiętam sytuacje,że powstrzymała kichanie...a tymczasem poszło dołem ;););) No niestety...ale ubaw był po pachy :p
Ja sobie własnie przeglądałam zamknięty, by przypomnieć sobie parę twarzy:) A szczególnie te, których z nami nie ma, bo wiadomo, po udanych staraniach już nie piszą:) Chyba,że te, które jeszcze planuję kolejne ciąże :) Z tego miejsca pozdrawiam starą gwardię... @susana @Doris:-) @Gabiś @nafoczka Ciebie też...bo też Ciebie tu mało;) ale spokojnie...to zrozumiałe:)

Dziewczyny co polecacie na katar w ciazy ? Woda morska nic nie daje ... pije syrop prenatal czy jakoś tak ...Ale mam taki katar że mam ochotę nos odciąć....

@Porzeczka1234 mi się czasem nawet zdarzyło że jak się np śmiałam to sikalam :D i jak ktoś mnie rozsmiesza to mówię że mi nie wolno się śmiać bo się boję że mi poleci po nogach

reklama
Do góry