paulina1994
Fanka BB :)
Ja w wieku 24 lat czasami słyszę, jeszcze masz czas baw się, ale ja nie chcę się bawić ja chcę mieć dzieci, moje małe skarby nie imprezy to mnie w ogóle nie jara...Ja tez nie mialam latwego dziecinstwa tylko u mnie bylo inaczej z wiekiem rodzicow bo mieli 42i43 lata jak sie urodzilam, starszy szybko sie zmyl a jak jeszcze był to wiecznie imprezy, kłótnie, bicie wrzaski itd., matka ciagle piła, w ogole wychowywalam sie jakby sama wiec ja tez zawsze twierdzilam ze nie chce miec dzieci ale gdy majac 17lat okazalo sie ze jestem w ciąży wszystko sie zmienilo[emoji4] od razu pokochałam to malenstwo ktore we mnie rosło i obiecalam sobie ze nigdy nie popelnie takich bledow jak moi rodzice.
Milo mi cos takiego czytać [emoji6] bo zazwyczaj ludzie dziwia sie i krzywo patrza na to ze ktos sie tak mlodo decyduje na dzieci, na rodzine a nie imprezy itd [emoji57]
Zycze ci zeby twoje marzenie szybko sie spelnilo, niech beda blizniaki [emoji4][emoji8]
Mój mąż za to ma odmienne zdanie co trochę mnie boli raczej słyszę, a może jeszcze poczekamy auto zmienimy to siamto itp trochę mnie to boli jak tak mówi, ale nie zamierzam rezygnować ze swoich marzeń