Pianistka1991
Fanka BB :)
Tak, ja dzień przed i w terminie @ miałam dokładnie takie bóle jakby zaraz miała przyjśćMartwią mnie tylko bóle w podbrzuszu i krzyż normalnie jak na miesiaczke. Mialyscie tak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ja dzień przed i w terminie @ miałam dokładnie takie bóle jakby zaraz miała przyjśćMartwią mnie tylko bóle w podbrzuszu i krzyż normalnie jak na miesiaczke. Mialyscie tak?
Ja mam dzis wtzyte i 6t2dCzesc dziewczyny.Milo mi was poznac.Pozwolilam sie wprosic na forumCzy ktoras z was bedac w 6 tyg miala usg? Bylo widac serduszko? Ja dopiero mam wizyte w srode.Jakie macie Beta hcg? Jest ktos z terminem na 3.06.19 ?
Daj znać co już widać na tym etapie [emoji4]Ja mam dzis wtzyte i 6t2dteż jestem ciekawa czy będzie serduszko
Trzymam mocno kciuki za same dobre wiadomości i piękne widokiJa mam dzis wtzyte i 6t2dteż jestem ciekawa czy będzie serduszko
Dopiero o 17.30, sama ciekawa jestem co zobaczę na usg , oczywiście dam znać poTrzymam mocno kciuki za same dobre wiadomości i piękne widokio której masz wizytę?
Jak tobisz suwaczek?
Ja tak nie mialam i nie mam ale to podobno normalne nawet przez caly pierwszy trymestr [emoji6]Martwią mnie tylko bóle w podbrzuszu i krzyż normalnie jak na miesiaczke. Mialyscie tak?
Witaj [emoji1]Czesc dziewczyny.Milo mi was poznac.Pozwolilam sie wprosic na forumCzy ktoras z was bedac w 6 tyg miala usg? Bylo widac serduszko? Ja dopiero mam wizyte w srode.Jakie macie Beta hcg? Jest ktos z terminem na 3.06.19 ?
Trzymam kciuki [emoji110]Ja mam dzis wtzyte i 6t2dteż jestem ciekawa czy będzie serduszko
[emoji20] biedna jestes z tymi nockami przy maluchu [emoji20]W ogóle jestem dziś mega niewyspana, synek od 6 już na nogach, jeszcze w nocy sie budziłam i było mi niedobrze![]()