• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No i niech mi ktoś powie, że kobiety nie są silne [emoji173][emoji173] tyle jest się w stanie przetrwać dla dziecka. I mimo, że wiesz co Cię czeka, to wchodzisz w to bez zawahania [emoji4]
Bo potem ma się takie szczęścia w domu [emoji173]️
IMG_20181010_083407.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_083407.jpg
    IMG_20181010_083407.jpg
    120,9 KB · Wyświetleń: 453
reklama
Eh dziewczyny normalnie siedzę i płacze jak dziecko. Nie mam w nikim oparcia. Napisałam grzecznie do siostry mojego, że mnie nie będzie po prostu na Roczku jej dziecka to do mnie, że co ja myślałam, że ona mnie zaprasza i że chyba jestem żałosna i niepoważna. Masakra zaczęłam płakać. Mam już dość
Komentarz tej laski jest żałosny do granic. Ewidentnie ktoś czerpie satysfakcję z poniżania Ciebie. Nie daj się. Po co? Nie warto. Najlepiej znajdź oparcie w swoim narzeczonym, będzie Ci od razu lżej. Raczej powinien stanąć po Twojej stronie. Jeśli razem będziecie silni to nikt nie stanie na Waszej drodze.

Ja juz po pobraniu. Przepuścilam Panią z dzieckiem szkolnym bo sumienia nie mialam wiem jak to jest jak z moja córka sie spieszylam ale nie trafilam nigdy tak życzliwych ludzi. I kiedy weszli wstal mezczyzna na oko po 50 i czuje jak na mnie napiera by wbić się przed nosem i w duchu powiedzialam sobie że ni uja nie puszcze gada. Tylko drzwi sie otwarly i malo mnie nie staranowal... Powiedzialam mu ze ja korzystam poza kolejnoscia i weszłam.. Brzeczal brzeczal ale jak zamknęłam drzwi to mi jego brzeczenie nie przeszkadzalo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry