Lu_cy
Fanka BB :)
Tak to pierwsza beta w dniu spodziewanej @. Owu miałam 16/17 dzień.Lucy progesteron chyba okPrzypomnij mi, to jest pierwsza beta?
O a jaki to?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to pierwsza beta w dniu spodziewanej @. Owu miałam 16/17 dzień.Lucy progesteron chyba okPrzypomnij mi, to jest pierwsza beta?
O a jaki to?![]()
A cos tam widzialam,ja ostatnio Szkola Elit pochlonelam bardzo mi sie podobal,wogole pol Netflixa juz mam zaliczoneMy bedziemy ogladac jakis nowy serial horrorowaty na Netflixie - dzis ma swiatowa premiere![]()
Kurde, nie pamietam, cos: nawiedzony dom na wzgorzu. Jakos tak![]()
Tak to pierwsza beta w dniu spodziewanej @. Owu miałam 16/17 dzień.
A cos tam widzialam,ja ostatnio Szkola Elit pochlonelam bardzo mi sie podobal,wogole pol Netflixa juz mam zaliczonetrzeba cos robic jak maz na nocki chodzi
Ja polecam: Orange is the new black, Kopula, Strenger ThingsA co jeszcze warto obejrzeć na Netflixie? Bo płacę, a w ogóle nie oglądam...
U nas dziś grzane winko bo nadal chora jestem i domowa pizza![]()
Ja właśnie jem pistacje ;PJa właśnie pochłonęłam 500 ml lodów śmietankowych i mnie mdli [emoji23] za dużo! Za słodkie i za duzo. Ale obżarstwo wygrało [emoji23]
Ja miałam 19 w 9tc jak miałam plamienie i dostałam dupkaDziewczyny mam wyniki. Ten progesteron chyba trochę za niski.. Wzięłam już druga tabletkę dupka.Zobacz załącznik 906996
Ja polecam orange the new Black wszystkie sezony obejrzałam ;0Ok sprawdzę
No to bardzo ładny wynik!
A co jeszcze warto obejrzeć na Netflixie? Bo płacę, a w ogóle nie oglądam...
U nas dziś grzane winko bo nadal chora jestem i domowa pizza![]()
To trochę się uspikoilam. Dzisiaj rano jak zobaczyłam to plamienie to już myślałam że po wszystkim, ale może to jednak tylko chwilowe i później będzie w porządkuJa miałam 19 w 9tc jak miałam plamienie i dostałam dupka![]()
Ja polecam: Orange is the new black, Kopula, Strenger Things
Dzięki dziewczyny!Ja polecam orange the new Black wszystkie sezony obejrzałam ;0