Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Trzymam kciuki o zaowocowanie[emoji38]Kochna no wlasnie ja tez kupowalam jakie sie dalo ...clearblue najczesciej ...mam je nadal ale jakos oststnio przestalam testowac...teraz mam @ wiec moze zaczne testowac za tydzien![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki o zaowocowanie[emoji38]Kochna no wlasnie ja tez kupowalam jakie sie dalo ...clearblue najczesciej ...mam je nadal ale jakos oststnio przestalam testowac...teraz mam @ wiec moze zaczne testowac za tydzien![]()
Kiedy robiłam raz dziennie przegapiałam owe 2 kreski, te intensywne oczywiście. Później robiłam dwa razy dziennie, rano i wieczorem i wówczas wyłapałam.@majacyr gratuluję śliczny chłopczyk
Dziewczyny ja używam testów z allegro tych najtańszych 50szt ok 17zl +przesyłka ,ładnie pokazują ,z tego co zauważyłam najlepiej robić wieczorem a wcześniej z 2h nic nie pić żeby mocz nie był rozcieńczony ,w tym cyklu w 13 dniu miałam piękna kreskę ,pojawiła się przed testowa ,no i działaliśmyco będzie to będzie już mam ochotę testować ,ale po ostatnim cyklu w którym mialam wszystkie możliwe objawy a ciąży brak ...jeszcze się wstrzymam
choc kusi ..
Wiesz...obawiam sie ze do mnie puka menopauza....tak cos czuje...ale dziekuje za kciukasyTrzymam kciuki o zaowocowanie[emoji38]
Ja urodziłam w wieku 48 lat, będąc mamą trzech córek, babcią trójki słodziaków, a i czwarte w drodze - a sama zamierzam jeszcze poprawić ten rekord, chociażby na 50!Witam miłe panie czy jest tutaj jakaś mama która urodziła zdrowe dziecko w wieku 46lat?
Bożena poważnie? miód na serce coś wspaniałegoJa urodziłam w wieku 48 lat, będąc mamą trzech córek, babcią trójki słodziaków, a i czwarte w drodze - a sama zamierzam jeszcze poprawić ten rekord, chociażby na 50!
Testy ,a ja myslalam ze Wy tak chop siup.Kiedy robiłam raz dziennie przegapiałam owe 2 kreski, te intensywne oczywiście. Później robiłam dwa razy dziennie, rano i wieczorem i wówczas wyłapałam.
Posiłkowałam się testami tylko po to, bo celowalismy w dziewczynke ale niestety te teorie to bzdura, bo wyszedł synek[emoji38]Testy ,a ja myslalam ze Wy tak chop siup.
Ja przestalam je robic ,ale zaczne jak Wy tak dzialalyscie Liczylam na lod szcxescia .
Ja w chłopczyka ,ale teraz mi już wszystko jedno ,aby tylko donosićPosiłkowałam się testami tylko po to, bo celowalismy w dziewczynke ale niestety te teorie to bzdura, bo wyszedł synek[emoji38]
Sent from my SM-G900F using Forum BabyBoom mobile app

Celować w chłopaka jest dużo łatwiej, bo testy podpowiedzą, że owulacja nadchodzi i pozostaje tylko zadziałać[emoji38]Ja w chłopczyka ,ale teraz mi już wszystko jedno ,aby tylko donosić![]()