reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dla niemogacych sie poddac weteranek jest teraz opcja w invicie bezplatnego spotlania osob po nieudanych ivf z lekarzem ktory przeprowadza szczegolowy wywiad przeglada papiery procedur potem jest konsylium lekarskie u na kolejnym spotkaniu jest info po debacie nad danym przypadkiem. Ciekawa jestem czy ktoras z Was moze z tego korzystala? Co o tym sadzicie?

Dzięki Kochana za odpowiedź, to może i jak dostanę jakby co, chyba zadzwonię do kliniki dopytać jak oni postępują w takiej sytuacji.
A czy Tobie ten progesteron mógł zaciazyc w tym cyklu bezowulacyjnym? Czy taka sytuacja zmniejsza szansę powodzenia transferu?
Bo jak jest cykl bezowulacyjny to nie ma ciałka żółtego które produkuje progesteron na początku ciąży a to jest konieczne by odżywiać kropka.
U mnie akurat w tym cyklu naturalnym wspomaganym się udało a na zupełnie sztucznym nie zalapalo 3x aż...

A w diecie jakoś szczególnie jęczę czegoś więcej czegoś mniej? Orzechy?
Ja jadłam na początku dość zdrowo: kasze, owoce, warzywa, oleje: lniany, z pestek dyni, orzechy, chia, chlebek pełnoziarnisty, dużo wody, soki swiezowyciskane, dużo smoothie, ryby, jaja, płatki owsiane, no a teraz mam jadłowstręt wiec jem troszkę mniej zdrowo, mało co mi wchodzi, zdążają się jakieś chipsy, kfc, jakiś cukierek. Ale liczę ze lada dzień i przejdzie i wrócę do zdrowego jedzonka.

reklama
8 transfer, 4 stymulacja ,a Amh 1,7
Kochana, to nie jest najgorzej. AMH jest ładne. Ze stymulacji masz zarodki, a to już część sukcesu (u mnie prawie wogóle nie ma zarodków, na 3 stymulacje 2 zarodki). A jak wyglądały u Ciebie transfery? Pytanie czy to kwestia zarodków, czy raczej immunologii. Może coś trzeba jeszcze zbadać... Trudne to wszystko niestety. Mężowi może odpuść trochę. Facet to tylko facet ;)

Do góry