reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No właśnie dlatego dobrze, ze jest ta beta. Ona rozwieje wątpliwości... W miarę możliwości dobrze by było, abyś ją zrobiła [emoji8]
Narazie cisza od południa..dam napewno znać.Na Podpasce nic a jak się podcieralam to jakby dużo śluzu z taka blada krwią ale to się rozkręci czuję to w podbrzuszu...Nic muszę czekać.

reklama
Nie ma co się poddawac [emoji4] ja bym juz zaczeła, ale sama nic nie zdziałam [emoji23]
No ja tylko mam możliwość w weekendy a już myślałam że w tym cyklu się uda bo mój był w dni płodne...No ale trudno.Nie będę już liczyć dni płodnych nie płodnych może w końcu i bez tego się uda...bo już nie wiem jak to działa

reklama
Do góry