Nat Bluebell
Fanka BB :)
Jutro mam dalszy ciąg wizyty u położnej, to zapytam. Mam nadzieję, że robią.Hejczy proponowali ci w uk lekarze test z krwi na wady genetyczne?bo niby po 35 roku tak robia?a ja pewnie zanim zajde to bede miec 35
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam dalszy ciąg wizyty u położnej, to zapytam. Mam nadzieję, że robią.Hejczy proponowali ci w uk lekarze test z krwi na wady genetyczne?bo niby po 35 roku tak robia?a ja pewnie zanim zajde to bede miec 35
![]()
To daj znacJutro mam dalszy ciąg wizyty u położnej, to zapytam. Mam nadzieję, że robią.
To tak jak ja jak w zegarku i nawet nadziei nie można mieć że się spóźnia czy coś ;pTak bardzo regularne brzychodzi 28dzień cyklu i od samgo rana juz leci...
No mam pęcherzyki. Niby nie PCOS, ale narazie mamy spróbować chociaż jeden cykl. Jak sie nie uda to wtedy badania. Dlatego w grudniu nak nie pyknie to ide sie badac. Juz się dogadalam z moim doktorkiem [emoji23]Dobrze , że nic złego się nie dzieje.. Oby szybko mdłości przeszły i żebyś nie musiała tulić muszli [emoji6] A dobrze pamiętam, że masz PCOS lub takie podejrzenie?
Szkoda , że macie tak mało czasu na boboseksy , bo tak to pewnie lekarz by więcej podziałał
Jak w zegarku [emoji23]Odkąd zaczęliśmy się starać to moje jak na złość zawsze punktualnie o jednej porze, nawet nie było możliwości na złudne nadzieje [emoji12] Zobacz załącznik 908276
Aha no to przynajmniej juz wiem. Zaobserwuje w nastepnym cyklu...ale to czemu wychodzi ta druga kreska moim zdaniem nie powinno nic wyjść...Mam te same testy wrzucę ci pozytyw. One tak pokazują długo dwie kreski ale pozytywu nie da się przegapić bo ta testowa jest ciemniejsza zawszeZobacz załącznik 908299
Też nie byłam pewna jak zaczęłam ich używać dopóki nie zobaczyłam takiej mocnej. Może to jest i głupie że pokazują się te kreski, ale ja z tych testów byłam najbardziej zadowolonaAha no to przynajmniej juz wiem. Zaobserwuje w nastepnym cyklu...ale to czemu wychodzi ta druga kreska moim zdaniem nie powinno nic wyjść...
Czyli na tych testach kreska druga jest zawsze tylko w owu mocna???Też nie byłam pewna jak zaczęłam ich używać dopóki nie zobaczyłam takiej mocnej. Może to jest i głupie że pokazują się te kreski, ale ja z tych testów byłam najbardziej zadowolona
U mnie tak. I zbiegalo mi się to z wykresem z temp.Czyli na tych testach kreska druga jest zawsze tylko w owu mocna???