Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja rodzilam przez cc, sama nie wiem co lepsze. Tu boli po tam w trakcie. Przy cc zakladaja cewnik ktory nie milo wspominam ani pic ani jesc 24 h wszystko boli tylko kroplowki daja a tu schnie w buzi. No i znieczulenie w kregoslup mialam polowy nie czujesz ciala. Ogolnie nie jest kolorowo ale tez naturalnie strach. Mi lekarz mowil ze jak bedzie ok to moge wybrac ale szczerze mowiac nie mam pojecia nadal. Jednego i drugiego sie boje a najbardziej ze gdyby jednak porod sn to zeby nie pekla macica podczas partych:/Dziewczyny a jak rodzicie, i czy juz rodzilyscie przez cc? Ja mam szczeline odbytu i ciezko mi sie skontaktowac z moja proktolog i nie wiem czy to wksazanie do cc czy nie tez k tym mysle poza tym strasznie sie boje naturalnego...![]()
Tak naturalnie ale strasznie zle to wspominam strasznie... a wtedy nerwicy nie mialam eh, zastanawiam sie czy od psychiatry nie zalatwic skierowania wlasnie na cc... zadz do swojego gina czy w tym tyg jeszcze moze bolec ja mialam w 20 tyg bole to kazala mi jechac do szpitala podleczyli i przeszlo teraz nie boli...a synka rodziłaś naturalnie?
Dziewczyny, czy was bolał/boli czasem brzuch? Jestem w 15 tygodniu i bolał mnie na samym początku jak macica sie powiększała. Od kilku dni mnie boli znowu. Czy to normalne? Dlatego, że rośnie?
No tak i to jest do dupy i to tez ehJa rodzilam przez cc, sama nie wiem co lepsze. Tu boli po tam w trakcie. Przy cc zakladaja cewnik ktory nie milo wspominam ani pic ani jesc 24 h wszystko boli tylko kroplowki daja a tu schnie w buzi. No i znieczulenie w kregoslup mialam polowy nie czujesz ciala. Ogolnie nie jest kolorowo ale tez naturalnie strach. Mi lekarz mowil ze jak bedzie ok to moge wybrac ale szczerze mowiac nie mam pojecia nadal. Jednego i drugiego sie boje a najbardziej ze gdyby jednak porod sn to zeby nie pekla macica podczas partych:/
Tak naturalnie ale strasznie zle to wspominam strasznie... a wtedy nerwicy nie mialam eh, zastanawiam sie czy od psychiatry nie zalatwic skierowania wlasnie na cc... zadz do swojego gina czy w tym tyg jeszcze moze bolec ja mialam w 20 tyg bole to kazala mi jechac do szpitala podleczyli i przeszlo teraz nie boli...