Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mialas prenatalne usg? Czy zwykle? Jesli prenatalne to oba? Jesli chodzi o date porodu to ta z 1 sie liczy bo pozniej kazde dziecko rozwija sie juz swoim tempem. Moj synek tez jest mlodszy o tydzien. Juz od poczatku poprostu owulacja byla pozniejU mnie również nerwowo. Wczoraj byłam już na planowanym usg. Pani doktor wszystkie wymiary pomierzyła i córeczka jest o równy tydzień za mała. Wiem, że to jeszcze nie aż taki problem bo przy innych komplikacjach ciąży to naprawdę nic takiego ale cały czas o tym myślę. Pocieszam się tym, że wymiary są chociaż proporcjonalne i waga chyba dobra jak na ten tydzień - 427g. Pani doktor nic nie mówiła, że wymiary są złe. Boję się tylko, że będzie się pogłębiać ta rozbieżność. Teraz cały czas obwiniam siebie, że może przez te moje nerwy córeczka trochę słabiej rośnie. A może po prostu będzie mniejsza przecież nie wszystkie dzieci się rodzą takie same. Z moją psychiką trochę lepiej. Ostatnio nawet lepiej zasypiam i się lepiej czuję potem w ciągu dnia. Miłej niedzieli życzę dziewczyny !
I ktory tydzien ciazy?U mnie również nerwowo. Wczoraj byłam już na planowanym usg. Pani doktor wszystkie wymiary pomierzyła i córeczka jest o równy tydzień za mała. Wiem, że to jeszcze nie aż taki problem bo przy innych komplikacjach ciąży to naprawdę nic takiego ale cały czas o tym myślę. Pocieszam się tym, że wymiary są chociaż proporcjonalne i waga chyba dobra jak na ten tydzień - 427g. Pani doktor nic nie mówiła, że wymiary są złe. Boję się tylko, że będzie się pogłębiać ta rozbieżność. Teraz cały czas obwiniam siebie, że może przez te moje nerwy córeczka trochę słabiej rośnie. A może po prostu będzie mniejsza przecież nie wszystkie dzieci się rodzą takie same. Z moją psychiką trochę lepiej. Ostatnio nawet lepiej zasypiam i się lepiej czuję potem w ciągu dnia. Miłej niedzieli życzę dziewczyny !