Justin87
Fanka BB :)
Nazwa badania to beta hcg.Kochane co lepiej jutro zrobić bete czy hcg bo mi lekarz kazał hcg a widze że wy robicie bete hmmm??![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nazwa badania to beta hcg.Kochane co lepiej jutro zrobić bete czy hcg bo mi lekarz kazał hcg a widze że wy robicie bete hmmm??![]()
To jest beta hcg. Jedno badanieKochane co lepiej jutro zrobić bete czy hcg bo mi lekarz kazał hcg a widze że wy robicie bete hmmm??![]()
Napewno tez się doczekasz!! Nie może być inaczej!!Dziewczynki jak ja wam zazdroszczęteż bym chciała kiedyś poczuć ruchy dziecka. Tak miło się czyta wasze posty
Super, to jutro kciuki, a transfer i nudne ciążowe miesiącsMamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
Lez i odpoczywaj ile wlezie! Kurz jest po to żeby leżał!Ja od dzisiaj leżę plackiem w związku z tą moją skracajaca się szyjka. Lekarz mówil, żeby dużo leżeć i oszczędzac się, ale nie brałam tego tak bardzo do siebie. Dziś chciałam trochę posprzątać, ale ledwo się wzięłam i zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha. Poczytałam trochę i wystraszylam się. Także koniec z porządkami! To jest jednak dla mnie ból, bo ja straszna pedantka jestem....
Doktor od razu mowil ze 'trzeba spojrzec prawdzie w oczy,ze jest kiepsko,ale mozna probowac'Laurka a moze pomysl o zmi ie kliniki jakby trzeba bylo kolejne podejscia. Zostawiasz tam gruba kase wiec takie traktowanieni teksty to naprawde mogliby sobie darowac.
Bardzo mi przykro[emoji21]Cześć dziewczyny! Zrobiłam dzisia beta 10 dpt, niestety chyba się nie udało bo 0,1 a progesteron 11,32ng/ml
Myślicie ze jest sens jeszcze powtórzyć ?
Niunia znów tydzień młodsza od terminu - no żesz spłakałam się ze wzruszenia a potem ze zmartwienia... matka-wariatkaCześć Dziewczyny,
trzymam mocno kciuki za piękne ciążowe bety @NadziejaJest @GPPPP
@sssurykatka mam nadzieję, że przygotowania do tego transferu okażą się szczęśliwe.Powodzenia. :*
@redferrari dzisiaj szykują Ci się piękne widoki, zobaczysz jak Twoje maleństwo wygląda.Pochwal się później swoim słodziakiem.
Miłego dnia. :*
Kochane sondaz...w ktorym tygodniu czulyscie pierwsze ruchy klusek w brzuchu? Ja wczoraj pol nocy nie moglam spac i wydaje mi sie, ze maly mieciu sie tez przewalal bo to uczucie bylo bardzo nisko wiec raczej nie ruchy jelit ale wydaje mi sie, ze 14 tydzien to troche wczesnie?