Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulujemy i życzymy zdrowka dla nowej dzidziCześć dziewczyny, dawno sie nie odzywalam. Co u was ?
Ja wczoraj bylam na pierwszej wizycie, serduszko jest, dzidzia ma 1,26cm wedlug usg wczoraj 7+3 i tp 7.06(wedlug om 7+4) [emoji4] ogromny kamien z serca mi spadł [emoji4]
Milego dnia [emoji6][emoji257]
Teraz trwają już u mnie przygotowania do urodzin córeczki ur. 01.11.2011, data nie powiem ciekawaCześć LaskiNie było mnie kupę czasu ,ale jak mam dużo na głowie ,nerwy itp. to milczę i zamykam się w sobie hih. Opowiadajcie więcej co słychać ... ? U mnie nerwy na byłego znowu przestał płacić alimenty ,ale już mam nadzieje będzie ok. Wszystko na naszej głowie ,a szkołe to czuję jakby moje dzieci chodziły do prywatnej nie publicznej ..tyle ciągną , co chwilkę coś.
Pogoda nie rozpieszcza, wiało i pada dzisiaj. Jutro w planach na grzybki ,las praktycznie "za domem" a byłam jak na razie tylko raz ,ale jak coś się ma koło nosa to się przeje
@K8y ja też ostatnio myślałam o jodzepoważnie muszę się za to zabrać i zobaczyć ,czy zadziała.