reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chce sobie sukces przyposac zeby mial sie czym chwalic. Wlasnie mialam do Was pisac w sprawie immuno. Bo Pasnik zmienil zalecenie inrralipodu nie kazal rylko 2 dni przed transferem encorton i accofil w brzuch 2 dni po tramsferze a przyslal recepte na accofil domacicznie. I kuzwa zglupialam. Ktory mam zapodac no i czy w dniu transferu accofil nie powien byc?! Jade do kliniki wlasnie.
A to jest specjalny Accofil domaciczny? :szok:Ja miałam normalny że strzykawką i w sumie to nie pytałam jak oni mi to zaaplikowali podczas punkcji.

Niestety moj wynik beta hcg 0,12 i dzisiaj dostalam @ zaraz dzwonie do profesora co dalej robimy bo mam jeszcze 2 mrozaczki.
:( tule

@JoannaRak piękne to endo [emoji4] kombinuj z piatkiem, jak dla mnie idealny dzień na transfer.... w weekend będziesz mogła też trochę odpocząć [emoji51] good luck [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Nie uwierzycie, Lewy sam chcial zrobic transfer i dal znizle tyllo zamoast 400 to 200 zl haha chyba z byka spadl!
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Za free ma być [emoji41]
tak wpycha się na ten transfer to teraz niech nie robi z siebie pajaca[emoji14]
Mam nadzieję, że masz równie niewyparzoną buzie jak ja [emoji6][emoji14]
Powodzenia kochana [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@Kurcia czekamy na dobre wieści [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

7dpt jednej blastki
Screenshot_20181027-134417_Drive.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181027-134417_Drive.jpg
    Screenshot_20181027-134417_Drive.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 788
reklama
Do góry