ilmenau
Fanka BB :)
Czekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
Na SOR mozesz przyjechac bez skierowania, wiec niech sie nie focha. A dlugo masz czekac na lekarza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.
Cenię szczerość i sama widzę, że nie są to wartości wielkie. Nie wiem co to tylko ewentualnie gdyby się nie rozkręciło może oznaczać? Biochem? Jak się tak ślimaczy? Jeśli oczywiście nie jestem przypadkiem motylkowym jak napisała @sssurykatka i nie ruszy z kopytaKochana,
Nie wiem czy powinnam pisać - mi lekarz przy 20/40 nie kazał się nastawiać, ale powiedział ze czasem z takich niskich wychodzi ciaza. Ja potem miałam jeszcze 70 i 200 ale po dostawieniu leków od razu okres dostałam ;(((
Według mnie dzwon do lekarza i ustalcie co dalej.
Trzymam kciuki ze u Ciebie będzie to czasem. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Buziakiiiiii
Ale ja miałam blastkę...Ja Ci powiem tak: mysle ze się ruszy ta Twoja beta! Ja pierwsza weryfikacje robiłam 14dpt 2dniowego mrozaczka. I miałam 157! I tak sobie mysle ze jak bym zrobiła 7-9dpt tez pewnie miałabym podobne wartości do Twoich! Przyrost jest 100% a to przecież prawidłowo! Bądź dobrej myśli!A jeśli chodzi o skurcze to mi się do dziś zdarzają wtedy biorę sobie nospe. I przechodzi. Doktorek mowil ze moge brać w razie potrzeby
Ok to progiem się nie martwię.Kurcia, przyrost jest w normie, wiec ja caly czas uwazam, ze jest ok. Wg mojego lekarza bete powinno sie robic dopiero w 11 dpt., bo wtedy człowiek sie nie stresujeNasz Motylek tez tak mial i jest bejbik w brzuszku.
Co do prog to chyba jest ok, ja mialam 12.87 w 16 dpt i moj lekarz powiedzial, ze jest ok, bo te sztuczne nie wychodza w krwi. Ja mialam 3x1 dupek, 3x1 luteina
Dzięki. Wiem, że zawsze można na Was liczyć.Kurciu no to trzymamy dalej kciuki do srody, faktycznie wartosci nie sa wiekie ale przyrost przeciez w normie moze sie jakis pozny implantator kurczaczek trafil. Jestesmy tu z Toba[emoji173]️
Kuzwa jaja jakoes on juz siebie Boga jakoegps robi przez swoje zachoaanie. Ppwiedz babie tej jego asystentce ze Ty masz juz bilet i wydalas kase wiec niech sie on troche ogarnie.. jakas zla ostatnio na niego jestem. Ppdczas.tramsferu ppwiedzial o spbie I am hero.... moj maz parsknal smiechem[emoji4]
A co się stało, że dzień się zeźlił?Niech się pier*******!!!
Ja mam dziś zły dzień wiec ja na Twoim miejscu piękności nasze formułowe bym ja zabiła. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]trzymam ze szybciutko Ci pomogą.
Niech se strzela a i tak przyjąć Cię muszą... jesteśmy z TobąCzekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
Cześć powiedzcie mi co to może być jestem w 8 dniu cyklu nadal krwawię estradiol w piątek był na poziomie 51,1 a dzisiaj na poziomie 5,33
No właśnie okazało się, że tu nie ma soru. No nic dalej czekam. Kolejka się robi coraz dłuższa. Przede mną jest kobieta, która już tu siedziała jak przyszłam i nic się nie rusza do przodu.Na SOR mozesz przyjechac bez skierowania, wiec niech sie nie focha. A dlugo masz czekac na lekarza?