reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kto ma doswiadczenie z hormonami??sprobuje dodac moj test owu z dzisiaj.jestem 2 dni po terminie okresu,a z ciekawosci zrobilam owu test(mam ostatni ciazowy na jutro) i wychodzi ciemny (ale nie ciemniejszy od testowej)juz od tygodnia.przyznam szczerze ze nigdy nie widzialam u siebie na owu testujacej kreski mocniejszej od testowej wiec nie wiem jak u mnie ten hormon sie zaznacza.ale wiem ze jak robilam przed okresem kiedys to byly duzo slabsze...czy mi sie hormon owu zawiesil??czy one moga pokazywac jakas cyste lub problem z hormonami? Dodam ze rano zrobilam test i wyszedl negatywny poszlam dalej spac i po godzinie byla lekka leciuchna kreska,ale to po czasie...oszaleje,juz niech cos sie ruszy
Dziewczyny wrzucał tutaj testy owu pozytywne jak były po terminie @ z pozytywnymi testami ciążowymi

reklama
Kto ma doswiadczenie z hormonami??sprobuje dodac moj test owu z dzisiaj.jestem 2 dni po terminie okresu,a z ciekawosci zrobilam owu test(mam ostatni ciazowy na jutro) i wychodzi ciemny (ale nie ciemniejszy od testowej)juz od tygodnia.przyznam szczerze ze nigdy nie widzialam u siebie na owu testujacej kreski mocniejszej od testowej wiec nie wiem jak u mnie ten hormon sie zaznacza.ale wiem ze jak robilam przed okresem kiedys to byly duzo slabsze...czy mi sie hormon owu zawiesil??czy one moga pokazywac jakas cyste lub problem z hormonami? Dodam ze rano zrobilam test i wyszedl negatywny poszlam dalej spac i po godzinie byla lekka leciuchna kreska,ale to po czasie...oszaleje,juz niech cos sie ruszy

Niestety ale myśle ze nie masz co się tym sugerować.... lepiej poczekaj do piątku może i w tedy zrób test normalny. Wiem ze czekanie najgorsze ale sama mam taki zamiar. Od trzech dni ciągnie mnie na dole przedwczoraj już brałam nawet nospe bo ból jak na @ a jej brak. Cycki nabrzmiałe, ale test dzisiaj robiony popołudniu negatyw. Czekam do piątku jak nie przyjdzie @ powtórzę. Codziennie robienie chyba nie ma sensu.

reklama
Do góry