reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ja też tu jeszcze jestem i będę dalej, chociaż nie udzielam się zbyt często, to zaglądam kiedy mogę :-)
Z Waszych wpisów wynika, że dawno nie było na forum II kreseczek, koniecznie trzeba to przerwać, [emoji109][emoji109][emoji109] za wszystkie testujące na dniach [emoji2]
U mnie dziś 13 dc, raczej już po owu, i pozostaje czekać na @, bo nie za dużo z m podziałaliśmy w tym cyklu.

Cześć dziewczyny :-)
Ja też tu jeszcze jestem i będę dalej, chociaż nie udzielam się zbyt często, to zaglądam kiedy mogę :-)
Z Waszych wpisów wynika, że dawno nie było na forum II kreseczek, koniecznie trzeba to przerwać, [emoji109][emoji109][emoji109] za wszystkie testujące na dniach [emoji2]
U mnie dziś 13 dc, raczej już po owu, i pozostaje czekać na @, bo nie za dużo z m podziałaliśmy w tym cyklu.
Jesteśmy na podobnym etapie. U mnie dziś 15 dc i wydaje mi się że owulacja była w tym cyklu wcześniej. Zobaczymy co to będzie. Staram się nie nastawiac i spokojnie czekać do terminu @

Ja dzisiaj się wybieram na imprezę :D znaczy się jeszcze nie jestem pewna czy na nią pójdę bo nie mam w co się ubrać dupa mi urosła przez ta tarczycę oczywiscie to nie jest wina mojej miłości do słodkiego ;P

Gwarantuję Ci, że to na pewno nie słodycze :D :D

Halloween party?
No właśnie tak to się chyba nazywa ;P pamiętam jak byłam na takiej imprezie jakieś 5 lat temu dostałam wtedy swój pierwszy mandat za picie w miejscu publicznym [emoji14] oj człowiek był młody o głupi teraz też jest głupi ale ma swoje sposoby żeby mandatu nie dostać ;P

reklama
No właśnie tak to się chyba nazywa ;P pamiętam jak byłam na takiej imprezie jakieś 5 lat temu dostałam wtedy swój pierwszy mandat za picie w miejscu publicznym [emoji14] oj człowiek był młody o głupi teraz też jest głupi ale ma swoje sposoby żeby mandatu nie dostać ;P
To za co się przebierasz? :)

Ciekawe co u Żanetki @buterrfly coś się nie odzywa :(

Do góry