reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Że też pamiętacie swoje imiona ja to chyba mam jakieś pustki w mózgu co do imion ;)
Ja się przebieram za wiedźmę [emoji14]
Jakoś tak zapadło mi w pamięć, ale twojego nie pamiętam lub nie znam :p :D

Ja to bym się przebrała za test ciążowy ... z jedną kreską :D :p wszystkie by uciekały :p

(od razu przepraszam za głupi żart :p )

Ja ide z synkiem "trick or treat" w Uk to dosc popularne,nigdy nie bylam i jakos mnie nie ciagnie ale jak zobaczylam jego mine rano jak mu powiedzialam ze nic nie robimy to ehh sie zmusze i pojde ze szfagierka i jej kolezankami.nie przebieram sie,nie musze;)

Jakoś tak zapadło mi w pamięć, ale twojego nie pamiętam lub nie znam [emoji14] :D

Ja to bym się przebrała za test ciążowy ... z jedną kreską :D [emoji14] wszystkie by uciekały [emoji14]

(od razu przepraszam za głupi żart [emoji14] )
Hahaha o żesz w mordę aż oplulam telefon jak to przeczytałam że śmiechu ;P
No to ja może jednak się za okres przebiorę i możemy iść w parze ;P
Ja mam na imię Ola a jak patrzę na Twój nick to mam wrażenie że masz na imię Patrycja nie wiem czy kiedyś je mówiłaś bo ja mówię no mam skleroze [emoji14]

Ja ide z synkiem "trick or treat" w Uk to dosc popularne,nigdy nie bylam i jakos mnie nie ciagnie ale jak zobaczylam jego mine rano jak mu powiedzialam ze nic nie robimy to ehh sie zmusze i pojde ze szfagierka i jej kolezankami.nie przebieram sie,nie musze;)
W Polsce też coraz popularniejsze się robi :) A niech się dzieci bawią

Hahaha o żesz w mordę aż oplulam telefon jak to przeczytałam że śmiechu ;P
No to ja może jednak się za okres przebiorę i możemy iść w parze ;P
Ja mam na imię Ola a jak patrzę na Twój nick to mam wrażenie że masz na imię Patrycja nie wiem czy kiedyś je mówiłaś bo ja mówię no mam skleroze [emoji14]
Jak sobie to wyobrażam to masakra hahahaha :D Mogłybyśmy wygrać konkurs na najlepsze stroje :D Tak, Patrycja ;)

Odebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo

reklama
Do góry