Prolaktyna chyba norma do 25? Kiedy wizyta?Odebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prolaktyna chyba norma do 25? Kiedy wizyta?Odebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo
Prolaktyna u mnie norma 23.. myślę, że przepisze Ci bromergon on jest takim najpopularniejszym lekiemOdebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo
Tutaj norma do 29.9. No ale i tak o wiele za duzo. Wizyta 20 listProlaktyna chyba norma do 25? Kiedy wizyta?
Pierwszy raz badana prolaktyna ? Wogole to do ilu jest norma?Odebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo
Robilas zwykle badanie prolaktyny czy z obciazeniem?Odebralam wyniki... prolaktyna 39 wiec nie przypadek poprostu nowy gin musi mi cos na nia dac. Progesteron 17.9 wiec chyba ok na 7 dpo
ZwykleRobilas zwykle badanie prolaktyny czy z obciazeniem?
Nie nie pierwszy . Robilam specjalnie zeby miec porownanie . Tez byla za wysokoPierwszy raz badana prolaktyna ? Wogole to do ilu jest norma?
Jestem, jestem postaram się już tak nie uciekać..Ojej przykro mi, ale dobrze, że jesteś!
Z tego co czytałam na innym forum, że podobno jak TSH spada to i prolaktyna leci w dół i że najlepsza to ok. 10A kto się orientuje czy prolaktyna 16 w normach od 3 do 29 jest dobra czy też jak TSH niby w normach ale za wysoko może być ?