Blondi1437
Fanka BB :)
No ja właśnie też a tu nic...No właśnie ciągle tu zerkam czy są jakieś wieści od niej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja właśnie też a tu nic...No właśnie ciągle tu zerkam czy są jakieś wieści od niej.
Zaczyna mnie to martwić.. Ale może po prostu nie ma czasu.. Wkońcu jutro święto dziewczyny. Może gdzieś musieli pojechać i jeszcze się odezwie !A gdzie ta Martka jest???? Wszyscy na nia czekamy a jej nie ma mam nadzieje ze wszystko dobrze u niej....
Dobra! [emoji8] [emoji1] ale musisz mieć II [emoji4]@PatPatPat w tym cyklu jak mi sie spozni to testujemy obie 11.11 zobacz jaka ladna data II . II [emoji23]
Ja tak samo czekam i czekamTeż co chwilę odswiezam strone żeby zobaczyć czy coś napisała...
Ty tez w koncu to jeden zestaw dla Ciebie jeden dla mnie II.II [emoji12] [emoji23]Dobra! [emoji8] [emoji1] ale musisz mieć II [emoji4]
Hehe ok obiecuję [emoji23]Ty tez w koncu to jeden zestaw dla Ciebie jeden dla mnie II.II [emoji12] [emoji23]
Jeszcze nie ogladalam bo narazie nie bylo okazji [emoji1] moze jutro obejrzymy [emoji1]Ogladalam ogladalam[emoji2] [emoji12] mialam Ci sie pytac jak Ci sie podobal[emoji12] ?