reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tez o tym myślałam ale chyba poczekam do środy aż będzie 35 dc kiedy zawsze w sumie tak miałam cykle jak w tedy nie przyjdzie zrobie jeszcze jeden test a potem betę. Może rzeczywiście nadal mam cykle 34-35 tylko miesiąc temu może mialam bez owulacyjny i dlatego przyszedł w 26 dc, a może przyjdzie dziś albo na dniach i będzie problem z głowy. Nie lubię strasznie pobrania krwi wiec wole jeszcze poczekać :p
Ja tez nie lubie[emoji12] [emoji1] ale chyba z ciekawosci bym zrobiła [emoji23]

reklama
Też proszę o dopisanie. 29 lat. Staramy się o drugie dziecko od sierpnia 2018. Z góry dziękuję i udanego dnia Wam życzę :)

U mnie zapowiada się mega spokojny początek dnia. Mąż pojechał myć auto a babcia wzięła Młoda na spacer więc zostałam sama. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tak było więc korzystam :)

Śluz nie zawsze świadczy o przebytej owulacji , niestety. Mi przy poprzednich staraniach też spóźnial się okres... przychodził po 45 dniach, gdzie przed staraniami był w 30 dniu cyklu zawsze punktualnie. Ile kasy człowiek stracił na te bety... bezsensu. Winna była u mnie podwyższona prolaktyna, a przez to cykle bezowulacyjne... A jak wiadomo prolaktyna to hormon stresu [emoji39]

Dlatego teraz próbuje na spokojnie podejść do tematu [emoji16] ciekawe czy mi się to uda...

Ja biorę leki na prolaktyne. Czyli tak zwany glut nie zawsze świadczy o owu ? Powiem szczerze ze tyle czasu się staramy ale myślałam ze jak on jest to owu jest bo rzadko kiedy go mam żeby był aż taki i myślałam ze na pewno była owu w tedy, ale tak to moze rzeczywiście była później i będzie cykl normalnie 34-34 dc w takim razie

Wyślę to co napisałam dziewczyna na innym wątku bo się trochę rozpisałam [emoji14]

Owu miałam 15 października bo aż sobie zapisałam mega sluz taki ciągliwy przezroczysty jak szlam się kapać to aż za przeproszeniem ciagnol mi się po nodze :/ wiec byłam pewna ze to w tedy dni owu wiec już minęło od tego dnia 17 dni to chyba nie ma co się już łudzić. Fakt faktem wcześniej miałam cykle 34-35 dni ale ostatnio w zeszłym miałam 26dc i myślałam ze po tych wszystkich tabletkach co brałam po prostu skrócił mi się na prawidłowo 28 dc tym bardziej ze brałam duphaston w tym miesiącu i byłam pewna ze dzięki niemu przyjdzie po 28 dniach. Objawy mam strasznie dziwne których nigdy nie miałam 4 dni temu to tak mnie bolał brzuch ze wzielam nospe przed praca i byłam pewna ze już przyjdzie, wiem ze za wcześnie na objawy mdłości ale strasznie mnie mdli od trzech dni, dziś również :/ i te cycki bolała mnie jak dotykam kują tak tez od 3 dni a zawsze przed @ nie bolała. Raz tylko tak miałam pamietam. No ale mówię mogą to byc nowe objawy jak to nasze ciało lubi płatać figle :/ ehhh
Myślę , że poczekaj ten tydzień i wtedy pójdź na betę..To różnie bywa, szczególnie że dopiero zaczynasz brać tabletki a organizm musi się przyzwyczaić ,a niestety nie zaczynają tak szybko działać jakbyśmy chcieli
Też proszę o dopisanie. 29 lat. Staramy się o drugie dziecko od sierpnia 2018. Z góry dziękuję i udanego dnia Wam życzę :)

U mnie zapowiada się mega spokojny początek dnia. Mąż pojechał myć auto a babcia wzięła Młoda na spacer więc zostałam sama. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tak było więc korzystam :)
Oo to miłego dnia ! I korzystaj póki możesz z tej laby [emoji8]

Myślę , że poczekaj ten tydzień i wtedy pójdź na betę..To różnie bywa, szczególnie że dopiero zaczynasz brać tabletki a organizm musi się przyzwyczaić ,a niestety nie zaczynają tak szybko działać jakbyśmy chcieli Oo to miłego dnia ! I korzystaj póki możesz z tej laby [emoji8]

Tak masz racje. Czekam cierpliwie i tyle :) dziękuje ze mnie czytacie i doradzacie bo człowiek sam wariuje potrzebuje czasem ściągnięcia na ziemie :p

reklama
Do góry