reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ooo pamiętam zawsze chodziłam do Pepco jak było w mieście i kupowałam dla chrześnicy, te małe bodziaki , śpioszki i sukieneczki [emoji4] Do tej pory zawsze przeglądam, no po prostu słodkie są! Ale nie ma komu kupić [emoji6]
No właśnie ja tez dzis zamierzam odwiedzić pepco [emoji14] uwielbiam przegladac te malusie ubranka [emoji23]

reklama
Ja gdzies czytalam ze te wszystkie durexy i inne maja za duzo chemii w sobie i tego plemniczki nie zabardzo chca,dobry jest ten zel z pierwszej strony watku,czytalam i na Uk i na Pl forach ze pomaga.w sumie mysle zeby go kupic i moze po okresie,zrobic mega udezenie,clomid,zel i paski owu i temp i jeszcze nawet usg sobie walne,a co mi tam!:)swieta sie zblizaja i ciaza byla by najtansza opcja jako prezent dla rodziny hahah

Ale są przecież mniej chemiczne żele. Ja mam teraz feminum o ile o takich żelach mowa ;)

Mały mi mocno choruje :( chyba mam kryzys... Mam już dość chorób i boje się noworodka w domu w którym mieszka wiecznie chory przedszkolak

I cykl zawsze trwał 28 dni ? Niemożliwe... Chyba.. wtedy cykl powinien się wydłużyć przy owulacji w 18dc
Wydluzal sie ale mowie o standardowych moich cyklach ktore sa 28 dni. I wlanie o tym ze gdybym z gory 1dc zawsze zakladala, ze bedzie mial standardowo 28 i ze ovu bedzie 14 dnia to nie jest zawsze jak w zegarku mimo ich zazwyczaj mam 28 dni;-) i ze przez moje obserwacje 4 letnie zdazyko mi sie ze 12 dc byla ovu a czasem 18 dc przez stres albo cos tam ;-)

Cześć dziewczyny !

Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem

A Wy jakie macie plany???
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]

Dziękuje ślicznie [emoji8] walczymy dalej tylko bez paniki już haha
Ja właśnie skończyłam sprzątać domek i o 13 do pracy a wieczorkiem do znajomych i do pabu gdzieś posiedzieć odstresować się [emoji5]

Wydluzal sie ale mowie o standardowych moich cyklach ktore sa 28 dni. I wlanie o tym ze gdybym z gory 1dc zawsze zakladala, ze bedzie mial standardowo 28 i ze ovu bedzie 14 dnia to nie jest zawsze jak w zegarku mimo ich zazwyczaj mam 28 dni;-) i ze przez moje obserwacje 4 letnie zdazyko mi sie ze 12 dc byla ovu a czasem 18 dc przez stres albo cos tam ;-)
Aaaa no to tak [emoji6] różnie bywa z tą owulacja. Ja jakbym miała cofnac się 4 lata wstecz to cykle były, które trwaly 45 dni... ale u mnie one oznaczaly brak owulacji [emoji39] Na szczęście teraz od 3 cykli (bo wczesniej bralam anty )owulacja występuje w 17dc i cykle trwaja 30 dni... I bardzo mnie to cieszy, że jest jakaś regularnosc [emoji16]

Aaaa no to tak [emoji6] różnie bywa z tą owulacja. Ja jakbym miała cofnac się 4 lata wstecz to cykle były, które trwaly 45 dni... ale u mnie one oznaczaly brak owulacji [emoji39] Na szczęście teraz od 3 cykli (bo wczesniej bralam anty )owulacja występuje w 17dc i cykle trwaja 30 dni... I bardzo mnie to cieszy, że jest jakaś regularnosc [emoji16]
Hehe to faktycznie masz jak w zegarku [emoji1]

reklama
Ale dzisiaj brzydka pogoda o tragedia ;P my dzisiaj idziemy na parapetówkę ale ten fakt mnie nie cieszy bo akurat nie przepadam za tymi znajomymi ;P to kolega mojego męża od takiego małolata teraz bardzo rzadko się widzą sam twierdzi że oni i ta część znajomych zachowuje się jakby połknęli kija ;P zawsze miałam problem żeby poszukać tam kogoś z kim bym mogła normalnie porozmawiać ;P

Do góry