annemarie
Fanka BB :)
Kurcia , ja mialam isc 26 dptKochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcia , ja mialam isc 26 dptKochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
O nareszcie!!! Super! Strasznie jestem ciekawa co tam się u Ciebie kryje!@Kurcia mi lekarz kazał przyjść 5 listopada a to wypada 23dpt a 26dpp także w poniedziałek mój wielki dzień co tam się kryje ❤❤❤
Sto lat kochanaW ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej.![]()
Ja już po, dzidzia troszkę nadrobiła choć wciąż jest raczej mniejsza niż większa - wszystko inne w porządku, cukrzycy nie maCześć.
@sssurykatka mocno trzymam kciuki za Twoją betę!Cieszę się, że jesteś dobrej myśli. Mam nadzieję, że beta będzie dzisiaj już przepiękna.
@redferrari miłego podglądania malucha.Jak się czujesz? Brzusio rośnie? :*
Miłego dnia. :*
Zakładając te przyrosty na poziomie 100%, które znając matkę Kurkę będziesz dalej napierniczać to w piątek za tydzień bym poszła, beta powinna być myślę ok 2 tys, a najlepiej by było jakby była jeszcze dalejKochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
No pięęęęęęęęęknie po prostu!!!!!!Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Cudnie rozpoczęty weekendJa już po, dzidzia troszkę nadrobiła choć wciąż jest raczej mniejsza niż większa - wszystko inne w porządku, cukrzycy nie manadal pozostaje dziewczynką nic jej tam nie urosło
ja już 3 sukienki kupiłam - nie mogę się powstrzymać - nie powinnam chyba już chodzić po sklepach
![]()
@annemarie kochana a Ty na 1wszej wizycie widziałaś już serduszka ❤❤ czy tylko pęcherzyki?Kurcia , ja mialam isc 26 dpt![]()
No oo ja też już doczekać się nie mogę trzymajcie łapkiO nareszcie!!! Super! Strasznie jestem ciekawa co tam się u Ciebie kryje!![]()