Margit2018
Fanka BB :)
Która zobaczyła betę ponad 700Prawdziwa surykatka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Która zobaczyła betę ponad 700Prawdziwa surykatka.
Czyli jak na sztucznym to zawsze tak długo trzeba czekać?24 ale ja mam PCo wiec u mnie wszystko na sztucznym.
Wszystko dobrze nie przejmuj sięPrzykro mi,że jednak nie było niespodzianki.Ja miałam w 10 wizytę kontrolną,a w 17 dc criotransfer.
Dokładnie. Dzieci są bardziej realne. Może mam coś z głową, ale czasem niedowierzam, że jestem w ciąży.Ładne imionka wybraliściei dzidziak śliczny z tą łapeczką... trochę bardziej się wierzy po takich zdjęciach
![]()
ja teżDokładnie. Dzieci są bardziej realne. Może mam coś z głową, ale czasem niedowierzam, że jestem w ciąży.
Ja od kilku dni czuje takie bąbelki w brzuchu, najczęściej wieczorem. W piątek byłam w teatrze i siedziałam dość blisko sceny i jak aktor zakrzyknal to mój Maluszek się chyba wystraszyl i się poruszył
Raz też w nocy budziłam mojego, żeby położył rękę bo Maluszek był dość aktywny ale zanim mój skumal o co chodzi to dziecko się znudziło i poszło spać. Ale generalnie czuje tak 1-2 razy dziennie i to mnie bardzo uspokaja![]()
U mnie tez 17tc leci i od jakiegoś tygodnia czuje ruchy regularnie. Ale bardzo delikatne. Acz kolwiek nie mam już wątpliwości ze to jest to! Wczoraj nawet mój mężu mówi ze poczuł.. no głównie to rano i wieczorem
Ale mi narobilas smaka na mandarynki... mniam![]()
Dzidziś się rusza cały czas tylko jeszcze nie jest zbyt silny poczekaj jeszcze z tydzień i poczujesz na pewnoJa tonami mandarynki ostatnio, moze tez dlatego zeby mietka do ruchow zmotywowac.![]()
Dzidziś się rusza cały czas tylko jeszcze nie jest zbyt silny poczekaj jeszcze z tydzień i poczujesz na pewno![]()
Nie, stanęło na Józefie i Ziemowicie.![]()