reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny, wracam do was, bo na czerwcowych tylko marudzą albo panikują i generalnie drętwo :p będę tam rzadziej pisywać, bo mi działają na nerwy ;)
Wracaj :D

U mnie jest tak samo. Chociaż mój ostatni okres był taki że nic a nic do ubikacji że mnie nie kapało w przeważnie było tak jak piszesz no i na początku też mam taką krew jakby żywa potem dopiero się zmienia ;)
Dla mnie kolor wydaje się normalny.. kolor zależy od tego czy gdzieś tam się nie zatrzymuje ta krew , czy sobie swobodnie wycieka.. bo kiedy ona wycieknie to ma kontakt już z tlenem i bakteriami co też ma na to wpływ..
A przy korzystaniu z toalety to raczej też normalne, bo jak uciskasz macice przy parciu pobudza się skurcze i wtedy leci mocniej..
Wszystko co opisujesz też mi się zdarza ! I lekarz traktuje to jako normalne , ale organizm organizmowi nierówny
Zawsze jak coś Cię martwi możesz podpytać swojego lekarza [emoji8]
Dziękuję za odpowiedź <3

Właśnie wracam z pobrania krwi. Zobaczymy jak się ma moje TSH. Zrobiłam tylko to bo i tak za 2 tyg mam robić cały pakiet i wydam przy tym miliony ;P
Koniecznie pisz jakie wyniki!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!

Kuzwa mam dola... dowiedzialam sie ze następna kolezanka z pracy... jest w ciazy... trzecia w ciągu pol roku.. i wiem ze sie dlugo nie starala a ma 37 lat wiec to nie od wieku zalezy...
Pewnie, że nie od wieku. W pracy mam kobietę, która w ogóle się nie starała, zaszła w ciąże w wieku 54 lat... [emoji12]

reklama
Do góry