• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2019

Wchodzicie jeszcze w swoje "normalne" ciuszki? Ja już mam coraz większy problem z dopinaniem spodni...
Ja ledwo co dopinam spodnie.
Kupiłam w Polsce w Lidlu ciążowe i wzięłam rozmiar większy niż przed ciążą i spadają mi ciągle
Tak samo z kurtka. Ogólnie nosiłam M, czasem S. znalazłam na allegro płaszczyk na zimę i nie wiem co mi odbiło ale zamówiłam XL i mogę się dwa razy nim opatulic;P Ale brzuchol rośnie w zatrważającym tempie więc może nie będzie tak zle[emoji16]

reklama
@Lilianne91 ja przed polem sporo kawy i dodawałam mleko bez laktozy- i w sumie było lepiej- teraz z racji że jej nie piję- do inni dolewam mleka zwyklego- wrócę do tego bez laktozy i ograniczę nabiał i zobaczymy :) @Rossiczka ja przed ciąża byłam nie kanapkowa ;) - chleb mógłby dla mnie nie istnieć- A teraz żyje tylko na tym- i to też może być powid- bo ostatnio zjadłam tonu żytniego:/

@AgaMy -ja spodnie noszę już ciążowe z lidla- mam ten sam rozmiar co przed ciąża ale ciągle mi spadają :)- normalne mnie już uwierały- A co do góry- to uwielbiam od zawsze oversize więc jeszcze długo będę miała w czym chodzić:)

Ana650 rozumiem. Jesteś mega dzielna. Pewnie już niedługo będziesz czuła ruchy dziecka. Ale rozumiem że się zamartwiasz. Też bym kupiła detektor. Uspokoi się do czasu regularnych ruchów.

Night&Day witaj w naszym gronie. Będzie nam miło jak zostaniesz

Kari pisała ze mną przed tym co się stało. Może z któraś z Was też. Więc myślę że jakby chciala to choć na priv by coś napisała. Chyba musimy czekac az sie odezwie sama.

Dziewczyny bo to trzeba pisać a nie podglądać [emoji12]

Katie_ a ja pojechałam tylko zmienić opony w aucie, a tu tyle nowych dziewczyn hihi [emoji16]

AgaMy ja wchodzę, dopinam wszystko, ale nie noszę spodni jensowych bo nie czuje się dobrze kiedy guzik uciska mi macice, a spodnie kończą mi się idealnie w tym miejscu, no a te ż wyższym stanem cóż w takie się już nie umieszczę, przez ciążę spożywczą [emoji23]

@Ana650 bardzo przykro mi. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej doszła do siebie i odzyskała spokój i radość

@Night&Day witaj :-)

@roki_1991 takie sny niestety się pojawiają w ciąży. Do dzisiaj pamiętam, jak mi się śniło w 12lat temu w pierwszej ciąży, że urodziłam jeszcze przed terminem.. kota. :hmm:

Kurka, weszłam na chwilę poczytać kiedy dziecię spało, i tak się zaczytałam, że krasnal się obudził, a zupa nie skończona :szok: j

reklama
No własnie ja też mam te z Lidla w moim normalnym rozmiarze, ale wciąż są za luźne. Chyba przerzucę się na legginsy i tuniki/sukienki. Miała któraś polarowe legginsy z H&M?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry