roki_1991
Fanka BB :)
Wchodzicie jeszcze w swoje "normalne" ciuszki? Ja już mam coraz większy problem z dopinaniem spodni...
Ja od dawna chodzę z leginsach ale teraz już tylko jedne nie Cisna.... Więc kupiłam te ciążowe w lidlu i teraz chodzę w nich
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wchodzicie jeszcze w swoje "normalne" ciuszki? Ja już mam coraz większy problem z dopinaniem spodni...
No właśnie ja mam ten sam problemDla mnie najgorsze to ze do pracy trzeba się jakoś ubraćtak to bym nie miała problemu
![]()
ja uwielbiam sukienki. Takie oversize tez super sie prawdzaja. A potem po porodzie tez mozna je wykorzystacNo właśnie ja mam ten sam problemPo domu to w dresach bym zasuwała a tak muszę kombinować jak by tu względnie wyglądać
![]()
Witamy cieplo i zapraszamy:-)No to i ja wreszcie się odezwę- witajcie
- mam termin na początek maja i zaczęłam wczoraj 15 tc.Jestem po usg prenatalnym i teście pappa.Wyniki w porządku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza zakończyła się poronieniem i mam 6,5 letniego synka. Mam nadzieję że mnie przygarniecie
![]()