reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majóweczki 2019

reklama
O no to klops. Chociaż ja po cichutku cieszę się, że nie odwołali wizyt u specjalistów, bo właśnie na poniedziałek miałam umówioną wizytę :oops:

Dla mnie bez znaczenia;) odbiorę inny dzień wolny;) dobrze, że jest instytucja Babcia bo przedszkole tez zamknięte,a mąż też w pracy.

W ramach wyjaśnienia. Dostęp dostały Dziewczyny które były aktywne na wątku otwartym w ostatnim dłuższym okresie.
Ostatnio dołączyło do Nas wiele nowych przyszłych mam, bardzo się cieszymy że tutaj z Nami jesteście. Ale nie ukrywamy że najpierw chcemy Was lepiej poznać. Dlatego udzielajcie się tutaj na wątku otwartym, myślę że spora część osób i tak tutaj regularnie będzie się udzielać. Dajcie nam się poznać i będziemy wtedy dodawać nowe osoby do wątku zamkniętego.

W ramach wyjaśnienia. Dostęp dostały Dziewczyny które były aktywne na wątku otwartym w ostatnim dłuższym okresie.
Ostatnio dołączyło do Nas wiele nowych przyszłych mam, bardzo się cieszymy że tutaj z Nami jesteście. Ale nie ukrywamy że najpierw chcemy Was lepiej poznać. Dlatego udzielajcie się tutaj na wątku otwartym, myślę że spora część osób i tak tutaj regularnie będzie się udzielać. Dajcie nam się poznać i będziemy wtedy dodawać nowe osoby do wątku zamkniętego.
Ja jakos jestem od poczatku i zaproszenia nie dostalam.... hmmm

Tak jest! :)

reklama
Do góry