patula86
Fanka BB :)
Gratuluje i troszke zazdroszczeMy marzylismy o córce i będzie córka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluje i troszke zazdroszczeMy marzylismy o córce i będzie córka![]()
Super, że wszystko dobrze u maleństwa [emoji4]Jestem po prenatalnychwszystko wyglada ok. Nt 1.2, maluch ma juz 6 cm
nadgonil i rosnie szybciej niz wskazywala owu. Wzruszylam sie jak zobaczylam jak szaleje w brzuchu. Niby druga ciaza, a czlowiek sie nadal zachwyca i nie dowierza [emoji16]
@Justik mamy podobny plan co do plci, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu
Teeeeż! Porcje większe, po kolacji muszę jeszcze coś wszamać zawsze, bo głodna nie zasnę [emoji23] Od początku przytylam 2kg. Ale staram się wybierać wartościowe rzeczy, nie zapycham się słodyczami, czy innymi przekąskami. Ale bywają też dni, że nie mam na nic smaka, niewiele jem i piję.Dziewczyny czy Wy tez tyle jecie?ja musze jest co 2h bo inaczej jestem głodna, meczace to jest, a brzuch jak 7 miesiacu
![]()
Dziewczyny czy Wy tez tyle jecie?ja musze jest co 2h bo inaczej jestem głodna, meczace to jest, a brzuch jak 7 miesiacu
![]()
Mi Harmony określilo płeć. Wczoraj na usg (14+2) lekarz ( ktory nie znał wyników Harmony) stwierdził, że to chłopak. Dokładnie tak jak wyszło w teście. Czyli na tym etapie wprawne oko potrafi rozpoznać dobrze płeć.