Zrób TSHSama sobie robisz? Super! [emoji7]
Ja jutro idę oddać krew na progesteron. Akurat mam 21dc. Muszę być na czczo?
Może coś jeszcze zbadać przy okazji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób TSHSama sobie robisz? Super! [emoji7]
Ja jutro idę oddać krew na progesteron. Akurat mam 21dc. Muszę być na czczo?
Może coś jeszcze zbadać przy okazji?
Najbardziej lubię neonail i semilac. Przy czym mam hard top i hard base z neonail bo z nimi świetnie się trzymają lakiery i z neonail i semilac. Długo używałam bazy proteinowej z indigo, też jest fajna jak ktoś ma słabe paznokcie ale zrezygnowałam z niej bo podrożała i zaczęła mnie wkurzac bo jest gęsta prawie jak żel. Także na pierwszym miejscu daje te dwie firmy, a na drugim indigo, a z tego względu, że niektóre ich lakiery ciężko się rozprowadzają. Trzeba poprobowac i wyczuć swoją ulubioną, byle tylko nie te najtańsze mało znaneWłaśnie dopiero wstępne rozeznanie robię. Nastawiam się na kupowanie lakierów raczej osobno chociaż te z zestawu też pewnie wypróbuje. Planuję zamawiać pod koniec miesiąca więc jeszcze trochę czasu jest. Może uda nam się wybrać razem top 3Oo dzięki za podesłanie linka. Właśnie na takie wskazówki liczę. Jakie firmy możesz polecić?
Ja też sama sobie robię pazurkiOgólnie to oglądałam dużo filmików na YouTube jak dziewczyny malują i tam tych podstaw się nauczyłam, pracowałam też pół roku w gabinecie kosmetycznym i tam rękę najbardziej sobie wprawilam. Tu nie potrzeba jakiś super kursów poprostu trzeba ćwiczyć na sobie, na mamie czy kolezankach i z każdym kolejnym manicure będzie coraz ładniejszy i coraz szybciej to będzie szło. Ja po 3 latach bawienia się hybrydami zostaje przy semilacu i neonail. Nie ma co oszczędzać na samych lakierach, bazach czy topach, ale np lampy typowo z tych firm nie koniecznie polecam bo płaci się za firmę a można kupić mniej firmowa a takiej samej jakości
Ja polecam zestaw z Cosmetics Zone[emoji2]Podaj linka bo ja sama szukam ale tyle ich jest ze juz zglupialm i nie wiem co mam brac[emoji13]
Zrób TSH![]()
Ja chce!W ogóle wiecie co sobie dzis uświadomiłam? Że wczoraj minał rok od kąd zaczęliśmy starania o maluszka [emoji17] no ale jakby tak zebrac, brzydko mówiąc, do kupy te wszystkie dni z 12 cs to zribiłoby się max 3 pełne miesiące....
A co do zestawu do robienia hybryd to polecam z Cosmetics Zone. Musiałabym znaleźć ten konkretny, który znam jak chcecie [emoji1]
Potwierdzam mi się szybko znudziło i leży i się kurzy nie mam cierpliwości do takich robót ;P robię tylko na większe okazję i tyleMi koleżanka która robi paznokcie mowila abym od razu nie kupowala calego zestawu. Bo czesto jest tak ze sie pozniej okazuje ze ktos traci cierpliwosc i to rzuca. Ze najlepiej na poczatek kupic malą lampę, top, primer czy jak to tam sie nazywa, jakis lakier i wtedy próbować robić.
I juz sama nie wiem czy kupowac oddzielnie czy caly zestaw
Ja bym robiła cały pakiet 5 badań moim zdaniem tylko dzięki temu można mieć całkowite rozeznanie widzę to po swoim przypadkuSamo czy znów z FT3 i ft4?