reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wydaje mi się, że badanie genetyczne zarodków to coś innego, to chyba robią jak są inne wskazania. My placilismy razem 700zl (za mnie i za meza), na wynik czekaliśmy 8 tyg.
W jakiej klinice się leczysz?

Med art w Poznaniu. Nam wgle nie proponowali takich badań. Tylko proponowali badanie zarodków. Ale jak wyszło nam 5 blastocyst to musieli byśmy za to wywalić taka kasę że masakra :(

Ozis miałaś na dzisiaj nowy cel na rower? :D

Dziewczyny kuuuurna wy po rodzeństwo wracacie a ja wciąż tu gniję... no pora mi w końcu ruszyć tyłek :p

Bierdona może ty musisz apkę odinstaowac i zainstalować jeszcze raz czy coś? Bo nasze wywołania tez ci się nie wyświetlają czasem;)

To jest taki wynik graniczny, następnym razem sobie zrób krzywą.

yyy... top secret :D
Hehehehe no tak tak. Myślę sobie @dżoasia specjalnie podwoiła mój wynik to ja teraz pokaże :) 300 km to ja mam do was do Krk, chyba wpadnę na kawkę :)

Wydaje mi się, że badanie genetyczne zarodków to coś innego, to chyba robią jak są inne wskazania. My placilismy razem 700zl (za mnie i za meza), na wynik czekaliśmy 8 tyg.
W jakiej klinice się leczysz?
Badanie genetyczne za pakiet do 4 zarodków kosztuje w invikcie coś ok. 6000 PLN. My badaliśmy podstawowe najczęstsze wady. Można badać zarodki też w kierunku konkretnych chorób, ale to już są większe pieniądze. Jeśli ze stymulacji wyjdzie więcej niż 4 zarodki (blastocysty), to za każdy jeszcze się dobrych parę stów dopłaca. Za nasze kariotypy płaciliśmy ok 700 PLN.

reklama
Badanie genetyczne za pakiet do 4 zarodków kosztuje w invikcie coś ok. 6000 PLN. My badaliśmy podstawowe najczęstsze wady. Można badać zarodki też w kierunku konkretnych chorób, ale to już są większe pieniądze. Jeśli ze stymulacji wyjdzie więcej niż 4 zarodki (blastocysty), to za każdy jeszcze się dobrych parę stów na
dopłaca. Za nasze kariotypy płaciliśmy ok 700 PLN.

To u mnie cena jak za zboże :(

Do góry